Ακόμα πιο ξεχωριστή η νέα BMW M5

Ακόμα πιο ξεχωριστή η νέα BMW M5

Η BMW παρουσίασε την καινούργια M5, η οποία αποτελεί την καλύτερη και πιο ισχυρή έκδοση στη μέχρι τώρα ιστορία της.

240725114913_BMW-M5-exoplismos-M

Η σχεδίαση και η γενικότερη εμφάνιση της καινούργιας M5 έχει κάνει το μεγάλων διαστάσεων πολυτελές μοντέλο της BMW να είναι ένα από τα πιο σημαντικά που θα παρουσιαστούν εντός της χρονιάς.

Η νέα M5 ξεπερνά σε μήκος τα 5 μέτρα και το μεταξόνιό της τα 3 μέτρα, διαστάσεις την κάνουν επιβλητική στον δρόμο. Φυσικά, η εμφάνισή της διαφέρει χάρη στη διαμόρφωση τόσο της μάσκας όσο και του πίσω μέρους του αμαξώματός της.


Κλείσιμο
Η αισθητική της, αναμφισβήτητα την κάνει να είναι δυναμική αλλά και να διαθέτει την επιβλητική μορφή που απαιτείται στο πολυτελές μοντέλο. Βεβαίως, πάντα υπάρχει η δυνατότητα για βελτίωση τόσο εμφανισιακά όσο και σε ό,τι αφορά στην πρακτική πλευρά των αλλαγών. Και οι άνθρωποι του τμήματος M Performance της BMW γνωρίζουν τη μέθοδο.

Και για αυτό δημιούργησαν μια σειρά στοιχείων εξοπλισμού από ανθρακονήματα, τα οποία προορίζονται για το νέο μοντέλο με σκοπό να το κάνουν να δείχνει πιο σπορ, να συμβάλλουν περισσότερο στην αεροδυναμική του αλλά και να μειώνουν το βάρος του οχήματος, έστω και ελάχιστα. Θυμίζουμε ότι η νέα M5 ζυγίζει 2.435 κιλά, χωρίς οδηγό και αποσκευές.

Έτσι, το τμήμα M Performance προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές της γνήσια αξεσουάρ τόσο για τον εμπρός προφυλακτήρα, όπως τα νέα σπόιλερ και splitter, προσθήκες στα μαρσπιέ και ένα νέο διαχύτη.

Εκτός αυτών, διατίθενται οροφή από ανθρακονήματα, νέα κεραία, φρένα με κεραμικούς δίσκους, καπάκια βαλβίδων των ελαστικών με το σήμα της BMW M, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμοι και νέας σχεδίασης τροχοί οι οποίοι θα είναι από ακόμα ελαφρύτερο κράμα, όπως ανακοινώθηκε. Επίσης, δεν θα λείπουν οι κατασκευασμένες από συνδυασμό τιτανίου και ανθρακονημάτων απολήξεις.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, η οροφή από ανθρακονήματα μειώνει το βάρος του οχήματος κατά σχεδόν 30 κιλά και τα κεραμικά φρένα κατά 25 κιλά, αντίστοιχα.

H γενιά της M5 έχει αρχίσει να κατασκευάζεται ήδη και οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες της θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Νοέμβριο, όπως έχει ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι το νέο μοντέλο έχει έναν V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με Plug-in Hybrid σύστημα, ο οποίος προσφέρει συνδυαζόμενη ισχύ 727 ίππους και ροπή 1.000 Nm.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης