Μία Mercedes-AMG GLE με άγρια εμφάνιση

H Manhart παρουσιάζει την GER 800, ένα μοντέλο που βασίζεται στην Mercedes-AMG GLE.

Όσοι από τους ήδη ιδιοκτήτες της Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe που έχουν χρήματα για ξόδεμα και θέλουν να αναβαθμίσουν ακόμα παραπάνω το συγκεκριμένο SUV, η Manhart έχει τη λύση.

Ο βελτιωτικός οίκος αποκάλυψε την GER 800 που ουσιαστικά αποτελεί μία βελτιωμένη εκδοχή της Mercedes-AMG GLE με ενισχυμένο αμάξωμα, μεγαλύτερες ζάντες, διαφορετική εξάτμιση και αναβαθμισμένο κινητήρα για αύξηση της ιπποδύναμης.

Το τελευταίο είναι και το πιο εντυπωσιακό, διότι ο twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων αποδίδει στο συγκεκριμένο μοντέλο της Manhart 800 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

Η γερμανική εταιρεία φέρεται να πρόσθεσε έναν επιπλέον ηλεκτρικό κομπρέσορα, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τα turbo, την ECU και το σύστημα της εξάτμισης.

Με τόση παραπάνω ιπποδύναμη, φυσικό και επόμενο ήταν η Manhart να ασχοληθεί και με το αμάξωμα, ώστε η δική της AMG GLE να ξεχωρίζει.

Το συγκεκριμένο χαρακτηρίζεται από πολλά μέρη από ανθρακονήματα που βρίσκονται στα φτερά και στους προφυλακτήρες. Επίσης, ξεχωρίζουν έντονα η επιμηκυμένη αεροτομή και το καπό με τον αεραγωγό.

Επιπλέον, η Manhart έχει προσθέσει κίτρινες λεπτομέρειες που δημιουργούν ένα όμορφο κοντράστ με το carbon και το πράσινο ματ που κυριαρχεί στο αμάξωμα.

Το σύνολο στέκεται σε τροχούς 23 ιντσών που έχουν απόχρωση μαύρου σατέν και κίτρινες λεπτομέρειες, ίδιες με αυτές του αμαξώματος.

Ο βελτιωτικός οίκος χαμήλωσε ακόμα περισσότερο τη GLE Coupe, φέρνοντας το δάπεδο 30 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος.

Τροποποιήσεις έχουν φυσικά γίνει και στο εσωτερικό, με πολλές κίτρινες ραφές που δημιουργούν επίσης ένα όμορφο κοντράστ με τη μαύρη επένδυση από δέρμα και Alcantara, ενώ δεν απουσιάζουν φυσικά τα ανθρακονήματα. Τέλος, δεν μπορούσαν να λείπουν τα λογότυπα της Manhart από τα προσκέφαλα και τα πατάκια.

Η Manhart δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσεις τιμές για τις αναβαθμίσεις της στην Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr