Η Porsche 928 πάει για surf

Μια από τις πιο cool μετατροπές της Porsche 928 έρχεται από την Πολωνία και χαρίζει στην κλασσική Porsche τον αέρα της περιπέτειας και της διασκέδασης. 

Η Porsche 928 είναι από μόνη της μια γοητευτική vintage Porsche, πόσο μάλλον όταν αναλαμβάνει να την αναβαθμίσει ένας μηχανικός με όραμα και γούστο. Η Porsche 928 Sufari μας έρχεται από την Πολωνία και ανήκει στον Τάντεουζ Έλβαρτ. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Hel Riders και η μετατροπή ήταν επικεντρωμένη στο να κάνει την 928 ένα αυτοκίνητο περιπέτειας, διασκέδασης και πολύ… χίπστερ.
Ο στόχος ήταν να κατασκευαστεί μια Porsche που θα μπορούσε να κινηθεί εκτός δρόμου σε στυλ σαφάρι (όπως η Porsche 911 Dakar), αλλά και να μπορεί να μεταφέρει το σερφ σε μια δύσκολη παραλία. Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να αλλαχτούν οι αναρτήσεις και να ψηλώσει το αυτοκίνητο προκειμένου να μπορεί να κινηθεί στο χώμα και στην άμμο.
Το διαφορικό έχει ενισχυθεί, τα ελαστικά είναι διπλής χρήσης, ενώ ο κινητήρας έχει παραμείνει ανέπαφος μαζί με το κιβώτιο ταχυτήτων. Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για την Porsche 928 Sufari. Εμφανισιακά ωστόσο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ προσεγμένο με έναν ιδιαίτερο χρωματισμό που θυμίζει αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1980. Στην οροφή υπάρχει βάση για μεταφορά σερφ ή skate, ενώ στα παράθυρα έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά αγωνιστικού τύπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr