Μία εξωτική McLaren Artura

Μία εξωτική McLaren Artura

Η Novitec παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, μία αναβαθμισμένη εκδοχή της McLaren Artura.

240723103753_McLaren-Artura-Novi

H McLaren Artura αποτελεί μία από τις πιο προσιτές επιλογές στη γκάμα μοντέλων του Βρετανού κατασκευαστή, χωρίς βέβαια να υπολείπεται ιπποδύναμης και επιδόσεων, που αποτελούν δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Ο βελτιωτικός οίκος της Novitec, ωστόσο, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και προχώρησε σε ορισμένες υπερβολές πάνω στην Artura.

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει στο κιτ βελτίωσης της εταιρείας είναι η ευμεγέθης αεροτομή, σχεδιαστικής φιλοσοφίας whale-tail, που χαρίζει στην Artura αισθητική από hypercar.

Το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει ένα έντονο splitter, νέο καπό, ασορτί flaps, μεγάλα και ενισχυμένα μαρσπιέ και έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα στον πίσω προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό είναι επίσης αναβαθμισμένο, με δερμάτινες επενδύσεις, με το ταμπλό να είναι από Alcantara, το χρώμα του οποίου επιλέγει ο πελάτης.
Κλείσιμο

Η βελτιωμένη McLaren Artura στέκεται πάνω σε ζάντες της Vossen, οι οποίες έχουν διάμετρο 19 ίντσες εμπρός και 20 πίσω. Επίσης, το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο κατά 20 χιλιοστά, χάρη στα σπορ ελατήρια της Novitec.

Πέραν όμως της αισθητικής και της αεροδυναμικής απόδοσης, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος φρόντισε και για έναν πιο δυναμικό ήχο της εξάτμισης. Για αυτό, τοποθέτησε μία εξάτμιση υψηλής απόδοσης από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ προαιρετικά διατίθενται και χρυσές απολήξεις.

Η αναβαθμισμένη εξάτμιση δεν κάνει μόνο πιο μπάσο και πιο δυναμικό τον ήχο, αλλά αυξάνει και την ιπποδύναμη του κινητήρα. Συγκεκριμένα, ο twin-turbo V6 των 3,0 λίτρων αποδίδει πλέον 35 ίππους παραπάνω, φτάνοντας συνδυαστικά με το plug-in υβριδικό σύστημα τους 735.

Η Novitec διαθέτει το κιτ και κάθε μέρος ξεχωριστά για τη McLaren Artura, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τιμές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης