Τα υβριδικά Opel σε δελεαστικές τιμές

Τα υβριδικά Opel σε δελεαστικές τιμές

Tα μοντέλα της Opel με υβριδικό σύστημα κίνησης 48V και λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές. 

240730151023_OpelCorsaHybrid
Η Opel εμπλουτίζει την προϊοντική γκάμα της με τις υβριδικές εκδόσεις των Opel Corsa και Opel Mokka. Η προηγμένη τεχνολογία είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει μια ‘ηλεκτρική’ οδηγική εμπειρία, χωρίς το άγχος της αυτονομίας και της φόρτισης.

Το 48V υβριδικό σύστημα της Opel διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου, που φορτίζεται αυτόματα υπό συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης, καθώς και νέους υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.2 lt, απόδοσης 100 hp και 136 hp, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο, ηλεκτροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και έναν ηλεκτροκινητήρα 21 kW/28 hp.



Κλείσιμο
Η υβριδική τεχνολογία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, ιδίως για αυτούς που κινούνται συνήθως σε αστικό περιβάλλον. Ο ηλεκτροκινητήρας υποβοηθά τον βενζινοκινητήρα ιδιαίτερα κατά την επιτάχυνση και κατά την εκκίνηση από στάση. Συμβάλλει επίσης στη ροπή, ιδίως στις χαμηλές στροφές του κινητήρα, γεγονός που ωφελεί τη δυναμική οδήγηση και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Τα νέα Corsa Hybrid και Mokka Hybrid είναι άμεσα διαθέσιμα προς παραγγελία στο Επίσημο Δίκτυο Opel σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι τιμές για το Opel Corsa ξεκινούν από €17.900 (με προωθητικό πρόγραμμα) για την έκδοση Edition Pack 1.2 75hp με μηχανικό κιβώτιο 6-σχέσεων, ενώ για το Opel Mokka οι τιμές ξεκινούν από €22.900 για την έκδοση Edition 1.2 100hp με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης