Οσονούπω ο αντικαταστάστης της Lamborghini Huracan

Οσονούπω ο αντικαταστάστης της Lamborghini Huracan

H Lamborghini ετοιμάζει την λαμπρή πρεμιέρα του νέου της supercar μοντέλου.

240724170041_new-lamborghini-tem

Η Lamborghini πρόκειται να παρουσιάσει την διάδοχο της Huracan, που αναμένεται να ονομαστεί Temerario κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Monterey Car Week, η οποία θα λάβει χώρα στο φημισμένο θέρετρο της Καλιφόρνια.

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο της φίρμας από την Sant’Agata θα διαθέτει έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνδυαστικά πάνω από 900 ίππους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ελάχιστες, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι μόνο ο θερμικός κινητήρας θα αποδίδει 800 ίππους. Το σύστημα κίνησης θα περιλαμβάνει ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή ισχύ και απόδοση του οχήματος.

Η μετάβαση σε αυτό το νέο μοντέλο σηματοδοτεί το αποκορύφωμα της διαδικασίας μετάβασης της Lamborghini στα υβριδικά σε όλη τη γκάμα της, υποσχόμενη καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της και μία πιο έντονη οδηγική εμπειρία.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες της πρωτότυπης Temerario αποκαλύπτουν μια τολμηρή σχεδίαση με πολύ εντυπωσιακό εμπρός τμήμα, λεπτούς προβολείς και εξαγωνικά φώτα ημέρας. Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι επιθετικές εισαγωγές, η κεντρική εξάτμιση και το πολυτελές εσωτερικό που θυμίζει τη Revuelto.

Η καμπίνα αναμένεται να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα infotainment 8,4 ιντσών και οθόνη 9,1 ιντσών για τον συνοδηγό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης