Η Czinger κυνηγά τα ρεκόρ

Η Czinger κυνηγά τα ρεκόρ

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής hypercar με το νέο μοντέλο της 21C έχει ήδη καταρρίψει μεγάλα ρεκόρ και πλέον έχει στο στόχαστρο το Nurburgring.

Czinger_C21__2_
Στο Goodwood Festival of Speed, το ενδιαφέρον κέντρισαν τα πολλά νέα και εξωτικά μοντέλα. Mεταξύ αυτών και το εξωτικό Czinger 21C το οποίο σημείωσε και ρεκόρ ολοκληρώνοντας την διάσημη διαδρομή του Goodwood σε 48,82 δευτερόλεπτα.
Επόμενος στόχος της αμερικανικής εταιρείας ενόψει 2025, σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO, Kevin Czinger, είναι η κατάρριψη ενός ακόμα ρεκόρ. Αν και ο Czinger δεν έγινε συγκεκριμένος, είπε ότι «θα ταξιδέψουμε εκτός ηπείρου την επόμενη χρονιά». Και πιθανότατα εννοούσε το Nurburgring.
Στην Πράσινη Κόλαση, το ρεκόρ γύρου κατέχει η Mercedes-AMG ONE με το απίθανο 06:30,7. Είναι δύσκολο να δώσεις πολλές πιθανότητες στο 21C της Czinger να ξεπεράσει αυτή την επίδοση, αλλά δεν πρέπει και να το υποτιμάς. Ήδη κατέχει το ρεκόρ στο Circuit of the Americas με 02:11,3 που είναι 6 δευτερόλεπτα καλύτερος χρόνος από τον προηγούμενο. Επίσης, στέκεται στην κορυφή των χρόνων στην κατηγορία των αυτοκίνητων παραγωγής, στη Laguna Seca, όπου έχει σταματήσει το χρονόμετρο στο 01:25,4 κερδίζοντας τη McLaren Senna.
Κλείσιμο
Για να τα πετύχει όλα αυτά, το κεντρομήχανο 21C έχει στηριχθεί σε ένα υβριδικό σύστημα όπου στην «καρδιά» του βρίσκεται ένας V8 των 2,88 λίτρων, με τη συνδυαστική απόδοση να ανέρχεται στους 1.368 ίππους στην Blackbird Edition.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης