Μία συλλεκτική έκδοση της Ford Mustang

Μία συλλεκτική έκδοση της Ford Mustang

Τιμώντας το ένδοξο παρελθόν, η Ford λανσάρει και πάλι την εξωτική Mustang Mystichrome.

240731110010_Mustang-Mystichrome

Είκοσι χρόνια πριν, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η Ford γιόρταζε την 40η επέτειο της θρυλικής Mustang, με τους Αμερικανούς να το γιορτάζουν δεόντως, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση του μοντέλου.

Η Ford Mustang Mystichrome ξεχώριζε για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της, τον χρωματισμό. Είχε μια ειδική βαφή, η οποία ανάλογα με τη γωνία που την παρατηρούσε κάποιος και το φως που έπεφτε πάνω της άλλαζε απόχρωση.
Κλείσιμο

Δύο δεκαετίες μετά από αυτό το μυστηριώδες μοντέλο, η Ford αποφάσισε να το επαναφέρει ως μια συλλεκτική έκδοση. Η νέα Ford Mustang Mystichrome θα κατασκευαστεί σε 1.000 αντίτυπα και θα φέρει την ίδια βαφή με το επετειακό μοντέλο του 2004. Οι αποχρώσεις που περιλαμβάνονται είναι μπλε, χρυσό, πράσινο, αλλάζοντας τους τόνους ανάλογα με το φως.

Το περίεργο αυτήν τη φορά είναι ότι οι πελάτες που θα θελήσουν αυτήν την έκδοση της Mustang δεν θα την παραγγείλουν στην Ford, αλλά στην RTR Vehicles. Η εταιρεία του πολυπρωταθλητή στα drift, Vaughn Gittin Jr, θα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και το βάψιμο των Mustang RTR Spec 2 και RTR Spec 3.

Το Mystichrome είναι διαθέσιμη μέσω του προγράμματος RTR Extended Color Palette και Paint-to-Sample, το οποίο προσφέρει επίσης οποιοδήποτε χρώμα σκεφτούν οι πελάτες.

Τα Mustang RTR Spec 2 και Mustang RTR Spec 3 θα είναι τα μόνα που θα λάβουν το Mystichrome. Το Spec 2 έρχεται με τον V8 5,0 λίτρων της Ford, ο οποίος παράγει 480 ίππους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης