Μία ειδική έκδοση του νέου Range Rover Sport SV

Μία ειδική έκδοση του νέου Range Rover Sport SV

Όσοι δεν πρόλαβαν την πρώτη ειδική έκδοση του Range Rover Sport SV, έχουν πλέον μία ακόμα ευκαιρία.

240808110358_RANGE-ROVER-SPORT-S

Η Jaguar Land Rover παρουσίασε το Range Rover Sport SV Edition Two, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της αντίστοιχης SV Edition One, που απευθυνόταν αρχικά για επιλεγμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη έκδοση διατηρεί τον ίδιο κινητήρα V8 Twin-Turbo των 4,4 λίτρων με απόδοση 635 ίππους και 750 Nm ροπής. Χάρη σε αυτή την υψηλή ισχύ φθάνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.


Κλείσιμο
Η Edition Two προσφέρει τέσσερα διαφορετικά χρωματικά θέματα: Blue Nebula Matte, Ligurian Black Gloss, Marl Grey Gloss και Sunrise Copper Satin, ενώ κάθε παραλλαγή διαθέτει μοναδικές πινελιές από ανθρακονήματα και αναγραφή της έκδοσης σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, η Edition Two διαθέτει διαφορετικές δερμάτινες ταπετσαρίες. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά σε όλες τις διαμορφώσεις περιλαμβάνουν καθίσματα SV Performance Seats με πλάτες από ανθρακονήματα και λειτουργίες μασάζ, ένα φωτιζόμενο κουμπί SV Mode στο τιμόνι και διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων με φωτισμό LED.

Η JLR δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των μονάδων που θα παραχθούν ή τις λεπτομέρειες τιμολόγησης για την Edition Two, καθιστώντας την μια μοναδική ευκαιρία για τους αγοραστές που έχασαν την πρώτη έκδοση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης