Η Singer τιμά την Porsche 911 Turbo

Η Singer τιμά την Porsche 911 Turbo

Η αμερικάνικη εταιρεία παρουσιάζει μια νέα γκάμα μοντέλων, αφιερωμένη στην εμβληματική 911 Turbo.

240813162549_Singer-911-Turbo-1

H Singer έκανε εμφατική παρουσία στο Monterey Car Week, με το λανσάρισμα μιας εντυπωσιακής σειράς μοντέλων, τα οποία αποτίνουν φόρο τιμής στην θρυλική Porsche 911 Turbo (930).

Η κυκλοφορία αυτής της «ιδιαίτερης οικογένειας» γιορτάζει την 50η επέτειο της αρχικής 911 Turbo. Η Singer πιστεύεται ότι κατασκευάζει 70 μονάδες της Coupe έκδοσης και επιβεβαίωσε ότι θα κατασκευαστούν μόλις 25 Slantnose Coupe, τα οποία έχουν ήδη καταγραφεί. Δεν είναι σαφές πόσες Targa και Cabriolet είναι στα σκαριά.
Κλείσιμο

Κάθε 911 Turbo από τη Singer θα υποστηρίζεται από το πλαίσιο μιας 964. Ο αρχικός αερόψυκτος κινητήρας Mezger flat-six των 3,8 λίτρων έχει αναβαθμιστεί με έναν twin-turbo από το μοντέλο της γενιάς 992, ενισχύοντας εντυπωσιακά την ισχύ στους 510 ίππους.

Η εταιρεία από την Καλιφόρνια είχε αρχικά υποσχεθεί ότι η τετρακίνηση θα ήταν μία σημαντική επιλογή, αλλά η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι τα αυτοκίνητα διατίθενται αποκλειστικά ως πισωκίνητα, ενώ διαθέτους χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η Singer έχει τοποθετήσει στο αμάξωμα της 930 Turbo πάνελ από ανθρακονήματα, ενώ τα φουσκωμένα φτερά, τα μαρσπιέ και κυρίως η αεροτομή στα πρότυπα ουράς-φάλαινας, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για στάνταρ εκδόσεις του γερμανικού sportscar.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης