Εξατομικεύοντας την McLaren 750S Artura

Εξατομικεύοντας την McLaren 750S Artura

To τμήμα MSO (McLaren Special Operations) εξατομικεύει τα μοντέλα της βρετανικής εταιρείας όπως επιθυμούν οι πελάτες της, κάτι που συμβαίνει και με την 750S Artura.

240826112455_McLaren-750S-Volcan

Η 750S Artura είναι ένα από τα πιο τυπικά μοντέλα της McLaren προσφέροντας ένα σχετικά ελαφρύ σε βάρος αμάξωμα και παράλληλα χωρίς να διαθέτει πολλά ηλεκτρονικά συστήματα που αφαιρούν την οδηγική απόλαυση.

Η βρετανική εταιρεία έχει ιδρύσει από το 2011 το τμήμα «McLaren Special Operations», ή αλλιώς MSO, το οποίο έχει ως σκοπό να δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαθέτει το αυτοκίνητό τους με στοιχεία εξοπλισμού που οι ίδιοι επιλεγούν.


Κλείσιμο
Τελευταίο της δημιούργημα είναι η 750S Artura, με τα αντίστοιχα εξοπλιστικά στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης του οχήματος. Αυτό ισχύει τόσο για την Coupe όσο και για τη Spider εκδοχή του μοντέλου και θα είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα του 2025.

Όπως ανακοινώθηκε από τη McLaren τα νέα MSO Contrast Packs συνδυάζουν ειδικά χρώματα βαφής για το αμάξωμα, την προσθήκη επιπλέον στοιχείων σε αυτό όπως και την επιλογή αντίστοιχου εξοπλισμού για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Συνολικά, υπάρχουν 12 προκαθορισμένα πακέτα επιλογών. Για παράδειγμα, το Contrast Pack 1 προσφέρει χρώματα αμαξώματος που δεν είναι διαθέσιμα στις «απλές» εκδόσεις της 750S Artura, όπως και διαφορετικού χρώματος στα καπάκια για τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης.

Το Contrast Pack 2 προσφέρει εσωτερική επένδυση από Alcantara σε Carbon Black, πολύχρωμες εσωτερικές πινελιές και διαφορετικό μοτίβο στα προσκέφαλα που είτε είναι ίδιου χρώματος με το αμάξωμα είτε τέτοιο που να κάνει αντίθεση με αυτό.

Ο Τζόρτζ Μπίγκς, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Βρετανού κατασκευαστή, δήλωσε σχετικά: «Στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, η 750S έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Η ενθουσιώδης υποδοχή από τα ΜΜΕ που την οδήγησαν και από τους πελάτες ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

»Οι βελτιώσεις για το 2025, με νέες επιλογές από τη McLaren Special Operations, εξασφαλίζουν ότι παραμένει ένα supercar που ορίζει τα πρότυπα, με αποκλειστικότητα και εξαιρετική τεχνολογική δεξιοτεχνία. Η νέα Artura Spider και Coupe -όπως και η νέα GTS- αποτελούν κεντρικό μοντέλο της γκάμας μας και μια ενισχυμένη σειρά οχημάτων της McLaren που είναι πιο συναρπαστική από ποτέ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης