Η σπορ έκδοση του Skoda Superb

Παράλληλα με τη νέα γενιά Superb, η Skoda λανσάρει και μία άκρως ενδιαφέρουσα έκδοσή του.

Η ναυαρχίδα της Skoda, το Superb, λανσάρεται πλέον και στην σπορ προδιαγραφών έκδοση Sportline, τόσο ως χάτσμπακ, όσο και ως Combi, με έμφαση στην αναβάθμιση του εσωτερικού εξοπλισμού, αλλά και πρόσθετες πινελιές ουσίας στο εξωτερικό.

Όπως είναι χαρακτηριστικό για τις εκδόσεις Sportline της Skoda, η εμπρός γρίλια, τα πλαίσια των παραθύρων, οι καθρέπτες, η επένδυση στην εμπρός ποδιά, οι ράγες οροφής (στο Combi) και τα γράμματα της εταιρείας στο πίσω μέρος έρχονται σε μεταλλικό μαύρο.

Η αεροτομή της πίσω πόρτας και η λωρίδα στον πίσω διαχύτη έχουν επίσης φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο. Οι προβολείς δέσμης LED Matrix, τα πίσω φώτα LED με κινούμενα φλας, η λειτουργία Coming/Leaving Home και μια ηλεκτρική πίσω πόρτα με εικονικό πεντάλ είναι στάνταρ.

Στο εσωτερικό προσφέρονται εμπρός θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και λειτουργία μασάζ με δέκα πνευματικά ελεγχόμενα μαξιλάρια αέρα.

Υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο «Suite Sport Design Selection», το οποίο περιλαμβάνει εργονομικά εμπρός καθίσματα που φέρουν πιστοποίηση AGR, ενώ παράλληλα διαθέτουν και εξαερισμό.

Η έκδοση Sportline υιοθετεί την γκάμα κινητήρων της τρέχουσας γενιάς Superb, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες και η οποία ξεκινά από τον γνωστό 1.5 TSI με απόδοση 150 ίππων, δύο εκδόσεις του 2.0 TSI με 204 και 265 ίππους, καθώς και δύο εκδόσεις του 2.0 TDI με 150 και 193 ίππους αντίστοιχα.

Φυσικά δεν λείπει και η plug-in υβριδική έκδοση iV, στην οποία ο 1.5 TSI συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων προσφέροντας συνολική απόδοση 204 ίππων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr