Μια σπέσιαλ έκδοση του Fiat Topolino

Μια σπέσιαλ έκδοση του Fiat Topolino

Η Carozzeria Garavini λανσάρει ένα ειδικό κιτ για το ιταλικό microcar, κάνοντάς το να εκπέμπει καλοκαιρινή αύρα.

240828155759_Fiat-Topolino-by-Carrozzeria-Garavini-2-768x432
Ένας ιταλικός οίκος μετατροπών και τροποποιήσεων από το Τορίνο είναι ο τελευταίος που ασχολήθηκε με το -παραδόξως- δημοφιλές για αυτή τη δραστηριότητα Fiat Topolino.

Το τελευταίο της πρότζεκτ βασίζεται σε ένα εργοστασιακό Topolino, με τη δημιουργία του να είναι εμπνευσμένη από το νησί Κάπρι και τον «Dolce Vita» τρόπο ζωής.

Το αμάξωμα είναι εντελώς επανασχεδιασμένο, χωρίς όμως να έχουν απορριφθεί οι χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες της Fiat. Μπροστά, η σχεδίαση είναι μοντέρνα με έναν ανάγλυφο προφυλακτήρα και στρογγυλούς προβολείς LED που θυμίζουν έντονα τους αντίστοιχους του Fiat 500.

Το προφίλ επίσης ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του 500, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει αμέσως ο ημι-εκτεθειμένος χώρος αποθήκευσης, του οποίου το δάπεδο είναι από ξύλο. Αυτό που ξεχωρίζει αμέσως στο τροποποιημένο Topolino της Carozzeria Garavini είναι η ριγέ οροφή που θυμίζει… ξαπλώστρα, ενώ το μάτι δε μπορεί να χάσει το στρογγυλό στοιχείο που φέρνει σε θήκη ρεζέρβας.



Στο εσωτερικό, ο οίκος από το Τορίνο πρόσθεσε νέα καθίσματα με αφαιρούμενα προσκέφαλα. Ενημερώνει ότι οι επιλογές εξατομίκευσης είναι πολλές και πως θα δεχθεί μόνο 10 παραγγελίες.

Η Carozzeria Garavini δεν άλλαξε τίποτα στο ηλεκτροκίνητο σύστημα πρόωσης του microcar που συνεχίζει να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 8 ίππων που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 5,5 kWh. Η τελευταία εξασφαλίζει περίπου 75 χιλιόμετρα αυτονομίας, βάσει κύκλου WLTP.

Η τιμή της μετατροπής ξεκινάει από τις 45.000 ευρώ προ φόρων, χωρίς να συνυπολογίζεται το κόστος ενός εργοστασιακού μοντέλου. Αυτόματα, λοιπόν, μιλάμε για το ακριβότερο Fiat Topolino που μπορεί κανείς να αποκτήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης