Κορυφαία βαθμολογία για το Omoda C5

Κορυφαία βαθμολογία για το Omoda C5

Δημοσιεύθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα των δοκιμών ASEAN NCAP, σύμφωνα με τα οποία το SUV της Omoda αποδείχθηκε πρότυπο ασφαλείας.

240822125904_OMODA-C5-ASEAN-NCAP-768x432
Το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο κινεζικής εταιρείας, Omoda C5, σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του με συνολική βαθμολογία 88,64 βαθμών, κερδίζοντας την πιστοποίηση ασφάλειας πέντε αστέρων και αποδεικνύοντας την ηγετική του δύναμη.

Το Omoda C5 έχει προηγουμένως κερδίσει την περίφημη βαθμολογία ασφάλειας 5 αστέρων τόσο από το ευρωπαϊκό E-NCAP όσο και από το αυστραλιανό A-NCAP – δύο από τις πιο έγκυρες και αυστηρές πιστοποιήσεις ασφάλειας νέων αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Το Omoda C5 αντιμετώπισε πρόσφατα και με επιτυχία τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας της ASEAN – την πρώτη κοινή δοκιμή Κίνας-Μαλαισίας.



Δ
ιακρίθηκε επιτυγχάνοντας άριστες βαθμολογίες σε 11 από τις 18 υποκατηγορίες της δοκιμής, θέτοντας πολλαπλά ιστορικά ρεκόρ με τις υψηλές βαθμολογίες του.

Ειδικότερα, στις κατηγορίες δοκιμών Προστασίας Ενηλίκων Επιβατών (AOP) και Υποβοήθησης Ασφάλειας (SA), το Omoda C5 σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του με συνολική βαθμολογία 88,64 βαθμών, θέτοντας έτσι ένα νέο σημείο αναφοράς για την ασφάλεια 5 αστέρων. Η ασφάλεια αποτελεί τη βασική προτεραιότητα για τα αυτοκίνητα και ένα κρίσιμο πρότυπο που υποστηρίζεται από κοινού από τις χώρες όλου του κόσμου.

Από την αρχή της ανάπτυξής του, το Omoda C5 έχει επίκεντρο τον χρήστη, εστιάζοντας σε κάθε λεπτομέρεια – από τα υλικά και τον σχεδιασμό της δομής μέχρι τις έξυπνες διαμορφώσεις. Το όχημα έχει σχεδιαστεί σχολαστικά ώστε να πληροί τα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας 5 αστέρων, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο προστασίας για την ασφάλεια των χρηστών παγκοσμίως.

Οι εντυπωσιακές βαθμολογίες του Omoda C5 και η κατάκτηση της βαθμολογίας 5 αστέρων σε αυτή τη δοκιμή αποτελούν μια ισχυρή επιβεβαίωση των επιδόσεων ασφαλείας του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης