Πωλείται η Mercedes-Benz SLR του Jordan

Πωλείται η Mercedes-Benz SLR του Jordan

Η θρυλική Mercedes-Benz SLR McLaren 722 του Michael Jordan αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

240829121200_Mercedes-Jordan-384

Σίγουρα ο "Air" Jordan αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο οποίος μέσα από διάφορες συνεργασίες κατάφερε να αναρριχηθεί και στην λίστα των πλουσιότερων αθλητών στον κόσμο.

Ο πρώην αστέρας των Chicago Bulls, εκτός όμως από τα διάσημα παπούτσια της Nike που φέρουν την υπογραφή του έχει συνδέσει το όνομά του και με διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί κατά καιρούς στο γκαράζ του.
Κλείσιμο

Ένα από αυτά είναι και η σπάνια Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition, την οποία σχεδίασε ο Γκόρντον Μάρεϊ μαζί με τον αρχισχεδιαστή της Maybach, Γκόρντεν Βάγκενερ.

Η ιδιαίτερη αυτή Mercedes-Benz κατασκευάστηκε σε μόλις 150 αντίτυπα και το βασικό της χαρακτηριστικό ήταν η αύξηση της δύναμης από τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Σε αντίθεση με την «απλή» ατμοσφαιρική SLR 300, η έκδοση 722 είχε απόδοση 640 ίππους και 820 Nm ροπής και χρησιμοποιούσε ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.

Ο Jordan αγόρασε την Mercedes SLR McLaren 722 το 2007 καινούρια και το μοναδικό πράγμα που άλλαξε ήταν οι ζάντες. Πλέον το γερμανικό supercar έχει «γράψει» 24.378 χιλιόμετρα στο κοντέρ, με το κόστος της πιθανότατα να ξεπεράσει τις 730.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης