Εντυπωσιακή σε όλα η νέα Bentley Flying Spur

Με επιδόσεις supercar και μέγιστα επίπεδα πολυτέλειας, η νέα Bentley Flying Spur αναμένεται να είναι μια εξωπραγματική λιμουζίνα.

Η Bentley πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες τη νέα Flying Spur, με την βρετανική λιμουζίνα να διαθέτει πλέον ένα ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra Performance Hybrid.

Η plug-in υβριδική διάταξη συνδυάζει έναν V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδοντας συνολικά 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Αυτό καθιστά τη νέα Flying Spur σημαντικά ισχυρότερη από τον προκάτοχό της, ξεπερνώντας σε σημαντικό βαθμό την ισχύ του W12 κινητήρα, ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί, κατά 146 ίππους.

Οι επιδόσεις είναι εφάμιλλες με αυτές της Continental GT Speed, επιτρέποντας στην Flying Spur να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ της, η νέα Flying Spur αναμένεται να είναι η πιο αποδοτική Bentley μέχρι σήμερα, με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει τα 72 χλμ.

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει επίσης ανανεωμένη σχεδίαση, με νέες εμπρός εισαγωγές αέρα και τροποποιημένη μάσκα. Επίσης, το πλαίσιο και τα οδηγικά χαρακτηριστικά αναμένεται να λάβουν σημαντικές αναβαθμίσεις.

Οι παραπάνω βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα ανανεωμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, νέα διάταξη της ανάρτησης και ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου ευστάθειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr