Πόσα θέλεις για ένα τρακαρισμένο Lexus LFA;

Πόσα θέλεις για ένα τρακαρισμένο Lexus LFA;

Το θέμα είναι ποιος διαθέτει τα χρήματα να σώσει αυτό το πάλαι ποτέ κόσμημα από την αδηφάγα χωματερή.

240826135957_Lexus-LFA-crashed-2-768x432
Τον περασμένο Ιανουάριο, ένα Lexus LFA συνετρίβη σε ατύχημα στην πόλη της Ατλάντα. Περίπου επτά μήνες μετά, το ίδιο αυτοκίνητο έχει αξία περί τις 710.000 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Copart.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει εκείνος που σκοπεύει να διαθέσει ένα τόσο υψηλό ποσό, είναι πως το συγκεκριμένο LFA χρειάζεται… πολλά ακόμα χρήματα πριν επανέλθει στην κατάσταση με την οποία βγήκε από την αντιπροσωπεία το 2012.

Οι ζημιές που έχει υποστεί από το ατύχημα είναι μεγάλες και ακριβές. Όλα ξεκινούν από μπροστά, με τον προφυλακτήρα να είναι γεμάτος λάσπη και σημάδια, το splitter είναι χτυπημένο, ενώ το καπό λείπει εντελώς.



Το προφίλ από την πλευρά του συνοδηγού, η ακριβή πόρτα από ανθρακονήματα έχει τρυπηθεί και σίγουρα χρίζει αντικατάστασης. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στα μαρσπιέ.

Πίσω η κατάσταση δεν καλυτερεύει, αφού τα φανάρια λείπουν εντελώς, ο προφυλακτήρας έχει γίνει… κομμάτια και ο διαχύτης έχει διαλυθεί. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται και η εμβληματική τριπλή απόληξη της εξάτμισης που έχει στραβώσει.

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Lexus LFA σκόπευε αρχικά να το επισκευάσει. Ωστόσο, το ποσό που θα χρειαζόταν για κάτι τέτοιο θα έφτανε σχεδόν το μισό εκατομμύριο σε δολάρια και μάλλον η «τσέπη» του δε συμφωνούσε. Συνεπώς, όποιος αποκτήσει το βαριά χτυπημένο supercar από την Copart, ας έχει το νου τα κόστη, εφόσον θέλει να το κυκλοφορεί. Δυστυχώς, το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει ποτέ στον δρόμο.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να σωθεί ο εμβληματικός ατμοσφαιρικός V10 των 4,8 λίτρων, ώστε να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βγάλει ξανά το «ουρλιαχτό» που τόσο αγάπησαν οι petrolheads.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης