Ώρα για το σπορ Hyundai Ioniq 6

Με την σειρά πάνε αυτά. Μετά το απίστευτο Ioniq 5 N η γκάμα των σπορ μοντέλων της Hyundai επεκτείνεται και στο μεγαλύτερο Ioniq 6.

Στη Hyundai, ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους που θα αφορά ένα σπορ ηλεκτρικό sedan, με κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Tο επερχόμενο Hyundai Ioniq 6 N θα είναι, ένα ηλεκτρικό σεντάν υψηλών επιδόσεων, με εντυπωσιακή σχεδίαση και έμφαση στα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Το Ioniq 6 N, το οποίο εντοπίστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια δοκιμών, θα διαθέτει ένα νέο μπροστινό μέρος που θα θυμίζει το Sonata, το οποίο χαρακτηρίζεται από διαιρούμενους προβολείς και μία φωτεινή μπάρα ανάμεσα στα δύο φώτα.

Η σπορ εξωτερική εμφάνιση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, κάθετες αεροκουρτίνες, ζάντες ελαφρού κράματος, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μια χαμηλά τοποθετημένη πίσω πτέρυγα, προσδίδοντας στο sedan μια έντονα σπορ αίσθηση.



Κάτω από το καπό, το Ioniq 6 N θα μοιράζεται το ίδιο σύστημα κίνησης με το Ioniq 5 N, διαθέτοντας μια μπαταρία 84 kWh και ένα σύστημα τετρακίνησης με δύο κινητήρες που αποδίδει 609 ίππους.

Με τη λειτουργία N Grin Boost, η ισχύς αυτή μπορεί να εκτοξευθεί προσωρινά στους 650 ίππους, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,25 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 261 km/h. Το Ioniq 6 N δίνει επίσης μία πρώτη γεύση από τις σχεδιαστικές αναβαθμίσεις που αναμένονται στην ανανεωμένη έκδοση του βασικού Ioniq 6.

Στο εσωτερικό του, ενδέχεται να διαθέτει αναβαθμίσεις παρόμοιες με αυτές του Ioniq 5, όπως νέο τιμόνι, ανανεωμένη κεντρική κονσόλα και πρόσθετα φυσικά χειριστήρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr