O Φερστάπεν λατρεύει τα ηλεκτρικά

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1, Μαξ Φερστάπεν οδηγεί το ηλεκτρικό SUV της Honda, e:Ny1 και απολαμβάνει την αυτονομία του.

Το e:Ny1 αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Honda, το οποίο αμέσως ξεχώρισε χάρη στο κορυφαίο σύστημα μετάδοσης της κίνησης και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του αμαξώματος.

Ένας από τους πρώτους οδηγούς που διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του ηλεκτρικού Honda ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν ο οποίος οδήγησε το αυτοκίνητο σε μια ειδική περίσταση.

Ο Ολλανδός οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού Honda e:Ny1 για να κάνει έκπληξη σε μια ομάδα νεαρών οδηγών αγώνων καρτ.

Στη διάρκεια της οδήγησης του αυτοκινήτου ο Φερστάπεν απόλαυσε την άνεση της καμπίνας, την εξαιρετική σπορ οδήγηση, η οποία εμπνέεται από το DNA της Honda και φυσικά την μεγάλη αυτονομία των 412 χιλιομέτρων από την προηγμένη μπαταρία του e:Ny1.

Ο Φερστάπεν ενθουσιάστηκε επίσης από τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου ο οποίος έχει φουτουριστικά στοιχεία και έχει μια έντονη ταυτότητα.

Παράλληλα εκτίμησε την ποιότητα των υλικών της καμπίνας, την ευκολία στον χειρισμό των συστημάτων infotainment και ασφάλειας τονίζοντας ότι είναι το τέλειο καθημερινό όχημα.

Το νέο Honda e:Ny1 είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε δύο εκδόσεις, Elegance και Advance, με τιμή έκπληξη μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στα 30.900 ευρώ (με το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr