Άρωμα F1 για την Mercedes-AMG GT

Άρωμα F1 για την Mercedes-AMG GT

Η Mercedes-AMG παρουσίασε μια ειδική έκδοση της AMG GT με σαφείς αισθητικές επιρροές από το αγωνιστικό μονοθέσιο της F1.

Mercedes_AMG_GT_63__2_
Η Mercedes-AMG παρουσίασε μια έκδοση περιορισμένης έκδοσης του κουπέ AMG GT, την «Motorsport Collectors Edition», γιορτάζοντας την πορεία της στην F1.
Εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα της Formula 1 που υποστηρίζονται από την Petronas, η ειδική έκδοση είναι περιορισμένη σε μόλις 200 μονάδες. Παρά τη δύσκολη σεζόν της F1, όπου η Mercedes περνάει δύσκολες στιγμές απέναντι σε αντιπάλους όπως η Red Bull, η McLaren και η Ferrari, η μάρκα τιμά αυτή την περίοδο με έναν μοναδικό σχεδιασμό.
Το αμάξωμα διαθέτει μια τολμηρή βαφή με ζωγραφισμένα στο χέρι αστέρια, τις χαρακτηριστικές aquamarine πινελιές της Petronas και το Obsidian Black μεταλλικό χρώμα, που συμπληρώνεται από το AMG Nite Package. Οι φωτεινές λεπτομέρειες που μοιάζουν με νέον επεκτείνονται στα πλευρικά γραφικά, στους τροχούς 21 ιντσών και στις δαγκάνες των φρένων, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με το σκούρο αμάξωμα.
Κλείσιμο
Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με ένα μείγμα δέρματος Nappa και υφάσματος μικροϊνών, που φωτίζεται από φωτισμό περιβάλλοντος στις ίδιες αποχρώσεις της Petronas. Σε μηχανολογικό επίπεδο η ειδική έκδοση φιλοξενεί τον κινητήρα της GT Pro, έναν 4,0-λίτρων κινητήρα V8 bi-turbo που αποδίδει 612 ίππους και μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 317 χλμ/ώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης