Η Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

Η Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Alfa Romeo θα δώσει το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

241009142630_Alfa-Romeo-Paris-20

Από τις αρχές του 2024 και έπειτα, το κλίμα στην Alfa Romeo δείχνει πιο αισιόδοξο από πριν, λόγω κυρίως της καινούργιας Junior, η οποία έχει ως σκοπό να αναβιώσει το ιστορικό όνομα σε μια καινούργια τετράτροχη μορφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιταλική εταιρεία θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (14-20 Οκτωβρίου) όπου θα επιδείξει τα νέα μοντέλα της.
Κλείσιμο

H Alfa Romeo αναμένεται να παρουσιάσει στην Έκθεση την ανανεωμένη γενιά της Tonale, η οποία θα διαθέτει φρέσκιας σχεδίασης εσωτερικό, όπου θα κυριαρχεί η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων και ο νέος περιστροφικός διακόπτης στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι στη γαλλική πρωτεύουσα θα παρουσιαστεί και η Tonale Hybrid Veloce, η έκδοση με τον τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα και το υβριδικής διάταξης σύστημα το οποίο αποδίδει 160 ίππους.

Εκτός από αυτή, η Alfa Romeo θα κάνει την παγκόσμια παρουσίαση της Junior Ibrida, με τον 1.2 turbo κινητήρα και το ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt που αποδίδει 136 ίππους, όπως και την ηλεκτροκίνητη Junior Veloce με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και τη μέγιστη συνδυαζόμενη απόδοση 280 ίππων.

Οι επισκέπτες της γαλλικής έκθεσης θα μπορούν να δουν στο περίπτερο της Alfa Romeo και τις Giulia Quadrifoglio Super Sport και Stelvio Quadrifoglio Super Sport. Πρόκειται για νέα εξοπλιστική έκδοση των δύο μοντέλων της η οποία έχει σκοπό να τιμήσει τη θρυλική 6C 1500 Super Sport με την οποία το 1928 κέρδισε για πρώτη φορά στον αγώνα Mill e Miglia.

Τέλος, η ιταλική εταιρεία θα έχει στο περίπτερό της και την καινούργια 33 Stradale, το νέο supercar της το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στο ομώνυμο κλασικό και σπάνιο μοντέλο του 1967. Θυμίζουμε ότι θα κατασκευαστεί μόλις σε 33 αριθμημένες μονάδες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης