Τυχεροί οι ιδιοκτήτες των Porsche Carrera GT

Τυχεροί οι ιδιοκτήτες των Porsche Carrera GT

Η Porsche προσφέρει δωρεάν στους λίγους, αλλά τυχερούς ιδιοκτήτες των Carrera GT σημαντικές μηχανολογικές τεχνολογίες.

241002170217_porsche-carrera-gt

Πριν από αρκετό καιρό η Porsche Αμερικής ανακοίνωσε στους ιδιοκτήτες των Carrera GT πως δεν θα πρέπει να τις οδηγούν, καθώς είχε εντοπιστεί ένα σοβαρό πρόβλημα στην ανάρτηση του γερμανικού supercar.

Λίγους μήνες μετά, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει βρει τη λύση στο θέμα, άρα θα διαθέσει τα απαραίτητα στους σχετικούς πελάτες, ώστε να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ξανά τα αυτοκίνητά τους.

Πιο συγκεκριμένα η αυτοκινητοβιομηχανία από τη Στουτγκάρδη φέρνει πολλά νέα εξαρτήματα ανάρτησης από αλουμίνιο, τα οποία στο σύνολό τους αντιστοιχούν επιπλέον κόστος για το αυτοκίνητο 109.000 δολάρια.

Ωστόσο, η Porsche προχωρά και σε μία σειρά από δώρα, θέλοντας να αντισταθμίσει την ταλαιπωρία των πελατών της για αυτή την ανάκληση.

Όμως, υπάρχει και συνέχεια, αφού όποιος ιδιοκτήτης Carrera GT την πάει στην αντιπροσωπεία για να της τοποθετήσουν τη νέα ανάρτηση, θα δει το αυτοκίνητό του και με ολοκαίνουργια ελαστικά της Michelin, τα οποία διαθέτουν μία ειδική γόμα.

Τέλος, το πακέτο της Porsche συμπληρώνει ένα δωρεάν σέρβις αξίας 3.500 δολαρίων για κάθε πελάτη.

Εάν απορείτε γιατί η γερμανική εταιρεία μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, η απάντηση είναι σχετικά απλή. Διότι η Carrera GT είναι μοντέλο 20ετίας και για πολλούς ιδιοκτήτες που την πηγαίνουν σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρείας, η Porsche δε γνωρίζει τα στοιχεία τους.

Τώρα, όμως, που αναγκαστικά θα την πάνε σε Επίσημο Συνεργάτη, η Porsche θα μπορεί να μάθει για κάθε έναν και να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες, ώστε να τους διαφημίσει μελλοντικά μοντέλα της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης