F1: Τα πετρέλαια της Βενεζουέλας διαμορφώνουν το grid!

Αρκετοί είναι οι πιλότοι που περιμένουν στωικά την απόφαση του Μαλντονάντο και αν οι διαχειριστές της κρατικής χορηγίας των πετρελαίων της Βενεζουέλας θα καταλήξουν σε συμφωνία με τη Lotus ή με την Sauber.

Ο Μαλντονάντο έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός Williams η βρετανική ομάδα του χρόνου θα συνεργάζεται με τους Μάσα και Μπότας.

Ο 28χρονος νικητής του περσινού Ισπανικού GP εξηγεί: «Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Η ομάδα που γνώρισα το 2011 άλλαξε πολύ και δεν έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ορίζουν τις τύχες της σήμερα. Αντίθετα η ομάδα μηχανικών μου είναι φανταστική μοναδική και θα μου λείψουν, δώσαμε πολλές μάχες σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ τώρα στη νέα μου ομάδα».

Το θέμα του Μαλντονάντο με τη Lotus σκαλώνει στην παρουσία της Total που είναι ανταγωνιστής της PDVSA αλλά και στο οδηγικό του στυλ. Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα έχει στα χέρια του μια πρόταση από τη Sauber που αξιολογεί. Στη Force India όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει ο Σέρτζιο Πέρεζ. Αυτό δυσκολεύει πολύ την παραμονή του Πωλ ντι Ρέστα στη F1 καθώς ο Σούτιλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ινδική ομάδα.

Αν ο Μαλντονάντο πάει στη Sauber δεν αποκλείεται η Lotus να πάρει τον Χούλκενμπεργκ. Στη Sauber είναι υπό διεκδίκηση και η δεύτερη θέση ανάμεσα σε Σιρότκιν και Γκουτιέρεζ. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Μαλντονάντο. Λογικά τις επόμενες μέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.



Μέχρι στιγμής το grid για το 2014 διαμορφώνεται ως εξής:



Ομάδα

Πιλότοι

Red Bull

Φέτελ, Ρικιάρντο

Mercedes

Χάμιλτον, Ρόσμπεργκ

Ferrari

Αλόνσο, Ράικονεν

Lotus

Γκροζάν, ?

McLaren

Μπάτον, Μάγκνουσεν

Force India

Σούτιλ, Πέρεζ

Sauber

?       ?

Toro Rosso

Βερν, Κβιάτ

Williams

Μάσα, Μπότας

Marussia

Μπιανκί   ?

Caterham

?       ?

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr