Επέστρεψε στη Force India ο Χούλκενμπεργκ!

Επέστρεψε στη Force India ο Χούλκενμπεργκ!

Ο 26χρονος ταλαντούχος Γερμανός θα οδηγεί τα επόμενα χρόνια για λογαριασμό της Ινδικής ομάδας.

Επέστρεψε στη Force India ο Χούλκενμπεργκ!
 Όπως ίσως γνωρίζετε ο Χούλκενμπεργκ ήταν υποψήφιος για τη θέση του Μάσα
στη Ferrari, την οποία τελικά πήρε ο Ράικονεν και στη συνέχεια υποψήφιος για αντικαταστάτης του Φινλανδού στη Lotus. Στη Βρετανική ομάδα όμως προτίμησαν τα χρήματα των κρατικών πετρελαίων της Βενεζουέλας (PDVSA) που στηρίζουν το Μαλντονάντο από το οδηγικό ταλέντο του Χούλκενμπεργκ. Έτσι ο 26χρονος Γερμανός βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα με την οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Κλείσιμο
Ο Χούλκενμπεργκ έκανε ντεμπούτο στη F1, το 2010 με τα χρώματα της Williams
βρέθηκε σε θέση δοκιμαστή στη Force India το 2011 και οδήγησε για την ομάδα το 2012. Φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Sauber και ειδικά μετά το μέσο της χρονιάς είχε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις που αξιολογώντας τες καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως δικαιούνταν μια θέση σε μια από τις πέντε μεγάλες ομάδες. Τελικά όμως αυτό δεν έγινε πραγματικότητα για το νεαρό Γερμανό.

Στη Force India πάντως τον υποδέχτηκαν με θέρμη, σε μια εκδήλωση
που οργάνωσαν για την ανακοίνωση της νέας τους συνεργασίας στην οποία παρευρέθη και ο βαθύπλουτος Ινδός, Βιτζάι Μαλία, ιδιοκτήτης της ομάδος: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Νίκο επέστρεψε στην Force India. Οδηγώντας για μας το 2012 είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του φέτος. Η συνεργασία μαζί του είναι μια σπουδαία ώθηση για τα μέλη της ομάδας μας καθώς έχουμε υψηλές προσδοκίες για το 2014».



Η Force India που του χρόνου θα χρησιμοποιεί κινητήρες Mercedes
επιφυλάχτηκε για την ανακοίνωση του ονόματος του δεύτερου οδηγού. Γι’ αυτήν ερίζουν οι Σούτιλ και ντι Ρέστα που οδηγούσαν και φέτος για την ομάδα. Από την πλευρά του ο Σούτιλ προσπαθεί να πάει στη Sauber όπου λογικά θα βρει και τον Πέρεζ. Αν συμβεί αυτό δεν αποκλείεται να παραμείνει ο ντι Ρέστα. Αλλιώς η λογική είναι να μείνει ο Σούτιλ στη Force India που έτσι θα έχει δυο Γερμανούς οδηγούς και να βρεθεί εκτός grid ο ντι Ρέστα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης