Ράικονεν: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!

Ράικονεν: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!

Ο Φινλανδός δεν οδήγησε χτες και σήμερα στις δοκιμές εξέλιξης στο Μπαχρέιν. Άφησε τη βρώμικη δουλειά στον Αλόνσο, ο Ισπανός αρέσκεται στη λεπτομέρεια.

Η Γαλλία αναστέλλει κάθε αεροπορική μεταφορά φορτίου από την Υεμένη
Ράικονεν: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!
Ο Ράικονεν δε ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή χρονιά στη Ferrari, τα αποτελέσματά του είναι πενιχρά στους πρώτους αγώνες. Η καλύτερη θέση μέχρι τώρα μετά από 3 αγώνες είναι η 7η στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Μιλώντας για τη συνέχεια ο Iceman άφησε ένα παράθυρο αισιοδοξίας: «Στη θεωρία το Μπαχρέιν ήταν η πιο δύσκολη πίστα για μας, τώρα έρχονται ενόψει του Κινέζικου GP κάποια νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο που ελπίζω να βελτιώσουν τη θέση μας. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα πιέζει στο 100% αλλά χρειάζεται χρόνος, αυτό είναι γεγονός. Δεν είναι χαζοί άνθρωποι, σχεδιάζουμε πολύ καλά πράγματα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα μας αδικούν όμως πιστεύω πως η ομάδα έχει τη δυναμική ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Έχω ξαναβρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις σ’ αυτή την ομάδα και σε άλλες και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί διέξοδος».

Ο Ράικονεν ήταν πιο ικανοποιημένος από το σετάρισμα του εμπρός μέρους της F14T στο Μπαχρέιν: «Νομίζω πως βελτιώσαμε το μονοθέσιο η αίσθηση που δίνει είναι καλύτερη αν και δε φάνηκε στα αποτελέσματα».

Ο Ράικονεν δεν οδήγησε χτες και σήμερα στο Μπαχρέιν αλλά θα οδηγήσει και τις δυο μέρες δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη στις 13/14  Μαΐου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης