Χρώμα από Μονακό!

Χρώμα από Μονακό!

Πρώτη μέρα χτες στα πάντοκ χωρίς αγωνιστική δράση αλλά με πλούσιο θέαμα από πιλότους και VIP.

Εγκυος η Mariah Carey
Χρώμα από Μονακό!
Το 72ο GP Μονακό ξεκίνησε χτες και άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Ομάδες πιλότοι και μηχανικοί βρίσκονταν χτες στο λιμάνι, οι πιλότοι έκαναν τις πρώτες δηλώσεις αλλά και μια βόλτα στη διαδρομή.

Κλείσιμο
Ο Φέτελ ξεκαθάρισε πως ποτέ η Red Bull δεν απολάμβανε τέτοια διαφορά από τους αντιπάλους της όπως τώρα η Mercedes. Ο Αλόνσο πιστεύει πως εδώ είναι η ευκαιρία για τους Ταύρους να χτυπήσουν τις Mercedes ενώ τονίζει πως η μόνη επιλογή που έχουν στη Ferrari είναι να συνεχίσουν να παλεύουν.

Από την πλευρά του ο Τζένσον Μπάτον που μένει στο Μονακό, επισημαίνει το πόσο μπορεί να επηρεάσει το κράτημα και τη συμπεριφορά των μονοθεσίων η νέα άσφαλτος από τη στροφή του Καζίνο έως την είσοδο του τούνελ.

Την ίδια στιγμή ο Ράικονεν εμφανίστηκε ακόμη μια φορά παρέα με την νέα του κοπέλα και πρώην αεροσυνοδό και μοντέλο fitness, την επίσης Φινλανδή Μίντου Βιρτάνεν.

Δυστυχώς για όσες θέλουν να κάνουν ηλιοθεραπεία στα ντεκ των σκαφών ο καιρός είναι δροσερός και συννεφιασμένος.




Οι Φέτελ και Ρικιάρντο παρακολουθούν το Βρετανό πρωταθλητή στα Trial, Ντάνι Μακάσκιλ χτες στο πλωτό Energy Station της ομάδας στο λιμάνι.




Για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης οι Μάγκνουσεν και Μπάτον φόρεσαν μωβ περούκες.




Ο Ρόσμπεργκ δείχνει στους επικεφαλής της Mercedes ότι έχει και άλλες δυνατότητες. Οι διαδόσεις πως την ποδιά του την φόρεσε ο Χάμιλτον ελέγχονται ως ανακριβείς. Του πάει όμως δε συμφωνείτε;




Ο Χάμιλτον είναι ο πιο δημοφιλής από τους πιλότους στο Μονακό.




Ο Πέρεζ ως γνήσιος Μεξικάνος προτιμά το μηχανάκι για να κάνει ένα γύρο στη διαδρομή, αποφεύγοντας και το περπάτημα και το ποδήλατο.




Υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις στο λιμάνι όπου λάμπουν δια της απουσίας τους τα πολύ μεγάλα γιωτ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης