O όμορφος Ντάνιελ!

O όμορφος Ντάνιελ!

Ο Ρικιάρντο είναι η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για την ομάδα της Red Bull.

O όμορφος Ντάνιελ!
 Ο 24χρονος Αυστραλός φαντάζει εξίσου ικανός εντός και εκτός πίστας σε σημείο που πραγματικά αναρωτιέται κανείς που τελειώνει η υποχρέωση και αρχίζει η διασκέδαση.

Κλείσιμο
Στο Μονακό κατετάγη 3ος στις δοκιμές εμπρός από τον άλλο πιλότο της ομάδας και τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ. Μάλιστα είναι η 5η φορά σε 6 αγώνες που πετυχαίνει κάτι ανάλογο. Στην εκκίνηση έχασε έδαφος και βρέθηκε να στρίβει 5ος πίσω από Φέτελ και Ράικονεν, όμως ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και να ανέβει τελικά στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα στους τελευταίους γύρους πίεσε το Χάμιλτον για τη 2η θέση. Ο Ρικιάρντο μετά από έξι αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, 9 περισσότερους από το Φέτελ παρά το μηδενισμό του στην πρεμιέρα της Αυστραλίας που του κόστισε 18 βαθμούς.




Δεν ήταν όμως όσα διαδραματίστηκαν στην πίστα τα μοναδικά ανδραγαθήματα του Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός στο Energy Station της Red Bull έδειξε στον πρωταθλητή Ντάνι Μακάσκιλ μερικές φιγούρες με το ποδήλατο υπό το έκπληκτο βλέμμα του Φέτελ ενώ την Παρασκευή το βράδυ έστρεψε όλα τα φώτα πάνω του φορώντας κουστούμι γνωστού οίκου μόδας για το φιλανθρωπικό γκαλά Amber Lounge.

Η F1 έχει αποκτήσει ένα νέο ίνδαλμα που έχει τις δυνατότητες να λάμψει τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Το χαμόγελο του Ρικιάρντο είναι αρκούντως λαμπερό, δε συμφωνείτε;




Ο Ρικιάρντο μιλάει στις κάμερες στο Amber Lounge




Έχει μια άνεση που δείχνει φυσικό χάρισμα.




Είναι καλύτερος με το κουστούμι ή με τη φόρμα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης