F1: Πωλείται η Caterham;

F1: Πωλείται η Caterham;

Τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τόνι Φερνάντεζ να ολοκληρώνει τη συμφωνία παραχώρησης της.

F1: Πωλείται η Caterham;
 Μάλιστα γίνεται λόγος για υπογραφές πριν το Βρετανικό GP
, στην έδρα της ιστορικής ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Φερνάντεζ πριν την αρχή της χρονιάς είχε θέσει τα όρια του: "Μετά από τόσα χρόνια προσπαθειών χωρίς βαθμούς υπάρχει ένα όριο στην υπομονή, τα λεφτά και το κίνητρο που μπορεί να έχεις".

Κλείσιμο
Η ομάδα φέτος αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο εντός όσο και εκτός πίστας
. Τα πράγματα επιδεινώθηκαν από τη στιγμή που ο Ζουλς Μπιανσί έδωσε βαθμούς στη Marussia στο Μονακό πράγμα που φέρει μοιραία την Caterham στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών. Αυτό έχει δραματικές συνέπειες στις οικονομικές απολαβές της ομάδας από τη συμφωνία Ομόνοιας και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το διακύβευμα ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ.
Ο Φερνάντεζ προτού κλείσει τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: "Η F1 δεν προχώρησε αλλά λατρεύω τα αυτοκίνητα Caterham".

Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά της ομάδας αν και το πιο ηχηρό σενάριο είναι αυτό της Ρουμάνικης ομάδας Forza Rossa. Η πώληση της Caterham F1 δεν επηρεάζει το ποσοστό μετοχών του Φερνάντεζ στην Caterham Cars αλλά και την Caterham GP2.

Η αντίδραση του ισχυρού άντρα της F1, Μπέρνι Έκλεστον σ' αυτά τα σενάρια ήταν: "Είναι θετικό να φεύγεις αν δεν το αντέχει η τσέπη σου. Η F1 δεν είναι για όλους".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης