F1: Η νέα Mercedes πάτησε πίστα!

F1: Η νέα Mercedes πάτησε πίστα!

Η W06 Hybrid βρέθηκε για διαφημιστικούς λόγους στην πίστα του Σίλβερστον όπου οι Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον συμπλήρωσαν πίσω από το τιμόνι της τα πρώτα χιλιόμετρα (18 γύροι).

F1: Η νέα Mercedes πάτησε πίστα!
H πρόφαση ήταν το κινηματογραφικό γύρισμα για διαφημιστικούς σκοπούς αλλά εξυπηρετήθηκε και η ανάγκη του ελέγχου όλων των υποσυστημάτων του νέου μονοθεσίου (shakedown). H W06 Hybrid παρουσίασε πρόβλημα και το γύρισμα διεκόπη στα 47.2km. Οι κανονισμοί επιτρέπουν μέχρι 50km για διαφημιστικούς λόγους χωρίς όμως το μονοθέσιο να κινηθεί στο όριο. Το νέο μονοθέσιο των πρωταθλητών θα παρουσιαστεί επίσημα στη Χερέθ το πρωί της Κυριακής λίγες στιγμές προτού ξεκινήσουν και οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

Κλείσιμο
Με την πρώτη ματιά είναι εμφανής η διαφορά στο ρύγχος απόρροια της αλλαγής στους φετινούς κανονισμούς που είχαν σα στόχο να περιορίσουν τις άκομψες προεκτάσεις σ’ αυτό το σημείο. Εκ πρώτης όψεως η δουλειά των σχεδιαστών της Mercedes δείχνει να είναι κοντά σ’ αυτή των σχεδιαστών της McLaren. Τα δυο μαύρα πτερύγια στο μέσο του ρύγχους πιθανότατα φιλοξενούν κάμερες για τα on board πλάνα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο…



Τα δυο μαύρα πτερύγια στο μέσο του ρύγχους πιθανότατα φιλοξενούν κάμερες για τα on board πλάνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης