Ρόσμπεργκ: Βγάζει μάτια η Ferrari!

Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes είναι εντυπωσιασμένος με το ρυθμό της SF15T στις δοκιμές εξέλιξης της Χερέθ.

Η Mercedes με την W06 Hybrid γράφει γύρους στη Χερέθ στις τρεις πρώτες μέρες άγγιξε τους 400 γύρους με το Χάμιλτον να οδηγεί προχτές και σήμερα. Χτες ήταν ο Ρόσμπεργκ που έμεινε από καύσιμα στην πίστα αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να συμπληρώσει 152 γύρους.

Αναφερόμενος στο ανταγωνισμό ο Ρόσμπεργκ τόνισε: «Έχουμε το νου μας στο τι κάνουν ειδικά η Ferrari τραβά τα βλέμματα αυτές τις μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά ενώ και σε ρυθμό βελτίωσης θα είμαστε δυνατοί. Πέρυσι αχίλλειος πτέρνα μας ήταν η αξιοπιστία, οπότε έχουμε επικεντρωθεί σ’ αυτό. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε τα προβλήματα πριν την Μελβούρνη».

Από την πλευρά του ο Ρικιάρντο υπερθεματίζοντας στο σχόλιο του Ρόσμπεργκ
για τη Ferrari επισήμανε: «Ο χρόνος του Φέτελ (1:20.9) ήταν γρήγορος ανεξάρτητα από το τι λάστιχα ή καύσιμα είχε. Η Ferrari δείχνει δυνατή τώρα».



Ο Ρόσμπεργκ χτες στις δοκιμές της Χερέθ κατά τη διάρκεια εξάσκησης στα πιτ στοπ.


Στον αντίποδα ο οδηγός της Sauber – Ferrari
(σ.σ: έχει ίδια μονάδα ισχύος με την εργοστασιακή ομάδα) Φελίπε Νασρ που χτες ήταν ταχύτερος όλων πιστεύει ότι τα μονοθέσια με μονάδα ισχύος Mercedes παίζουν κρυφτούλι: «Νομίζω ότι τα μονοθέσια με Mercedes κρύβονται λίγο δε δείχνουν τι μπορούν να κάνουν. Δεν τους είδα να πιέζουν στο όριο. Δεν μπορείς να ξέρεις στις δοκιμές». Ο Νασρ ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της Sauber.

Σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο 4ημερο δοκιμών εξέλιξης στη Χερέθ. Για τη Mercedes οδηγεί ο Χάμιλτον, για τη Ferrari ο Ράικονεν, για τη Red Bull ο Κβιάτ, για την Sauber o Έρικσον, για τη Williams ο Μάσα, για τη McLaren ο Μπάτον, για την Toro Rosso o Φερστάπεν για την Lotus o Γκροζάν.

Όσον αφορά στη νέα Force India αυτή μπορεί να μην βρίσκεται ούτε στο δεύτερο τεστ στη Βαρκελώνη από 19 – 22/2.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr