Ανανέωση για την Jaguar F-Type

Ανανέωση για την Jaguar F-Type

Η ανανεωμένη Jaguar F-Type, θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020, με αισθητικές επεμβάσεις που θα τη διατηρούν ανάμεσα στα πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου.

 

Ανανέωση για την Jaguar F-Type

Ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στον κόσμο, η Jaguar F-Type, ανανεώνεται και θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2020. Με προσεκτικές κινήσεις που αφορούν την εμφάνιση, το μοντέλο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τα ωραιότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Στην έκδοση SVR οι αλλαγές γίνονται ακόμα πιο εμφανείς, δίνοντας ένα πολύ πιο δυναμικό τόνο στο σύνολο.


Για να είμαστε ακριβείς, την εικόνα της SVR έκδοσης, οραματίστηκε ο σχεδιαστής Aksyonov Nikita και μας την παρουσίασε μέσω αυτών των τριών ψηφιακών σκίτσων. Η πίσω όψη είναι αυτή που δείχνει περισσότερο τον άνεμο ανανέωσης στην εμφάνιση, με ορισμένες sport πινελιές να δίνουν το στίγμα των δυναμικών επιδόσεων. Ο 5,0λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8, θα αποδίδει 600 ίππους, κάτι που θα επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή