Μπάτον: Έχει χάσει έδαφος η McLaren!

Μπάτον: Έχει χάσει έδαφος η McLaren!

Ο Βρετανός πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση δυο ημερών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης εξέφρασε τις ανησυχίες του όσον αφορά στη νέα McLaren MP4/26.

Μπάτον: Έχει χάσει έδαφος η McLaren!

Ο Βρετανός πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση δυο ημερών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης εξέφρασε τις ανησυχίες του όσον αφορά στη νέα McLaren MP4/26 και το που βρίσκεται σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες: «Δεν μπορέσαμε αυτές τις δυο μέρες να συμπληρώσουμε τον αριθμό γύρων που θα θέλαμε. Οι άλλες ομάδες έχουν βάλει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες όσον αφορά στην αξιοπιστία και στην επάρκεια ανταλλακτικών. Το να συμπληρώσουμε χιλιόμετρα είναι καθοριστικό για την βελτίωση της αξιοπιστίας αλλά και για το set –up του μονοθεσίου».

Σε ερώτησή μας που κατατάσσει τη νέα McLaren σε σχέση με τον ανταγωνισμό
ο Μπάτον απάντησε: «Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι αναμενόμενο στις δοκιμές να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται. Παλιότερα χωρίς ανεφοδιασμό ήταν εύκολα να συμπεράνεις τι συνέβαινε σήμερα όμως είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να ξέρεις και τι τύπο ελαστικό χρησιμοποιούν. Είναι αδύνατον να αξιολογήσεις το ρυθμό των υπολοίπων. Αυτό που μπορείς να δεις είναι η σταθερότητα που επιδεικνύουν. Εκεί δεν κρύβεται αν είναι καλό το μονοθέσιο. Η Ferrari δείχνει πολύ δυνατή αλλά και η Toro Rosso. Η Red Bull είναι επίσης δυνατή αλλά όχι όσο η Ferrari».

Κλείσιμο

Αναφερόμενος στην ΜΡ4/26 ο 31χρονος πρωταθλητής αποκάλυψε: «Δεν ξέρω ακόμη που βρισκόμαστε και είναι άδικο να μας κρίνει κανείς. Απαιτούνται μερικές μέρες δουλειάς ακόμη με το μονοθέσιο για να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε τη δυναμική του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης