McLaren: Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη Σιγκαπούρη!

Στη βρετανική ομάδα πιστεύουν ότι ο φετινός νυχτερινός αγώνας στους δρόμους του λιμανιού της Σιγκαπούρης θα έχει αρκετή ένταση καθώς αναμένουν να δοθεί μάχη για την νίκη.

Στη βρετανική ομάδα πιστεύουν ότι ο φετινός νυχτερινός αγώνας στους δρόμους του λιμανιού της Σιγκαπούρης θα έχει αρκετή ένταση καθώς αναμένουν να δοθεί μάχη για την νίκη.

Οι προηγούμενοι αγώνες στη Σιγκαπούρη δεν είχαν έντονες μεταβολές στη σειρά κατάταξης
της κορυφής διότι είναι δύσκολο να προσπεράσει κανείς στους δρόμους του λιμανιού. Φέτος όμως με το DRS που θα εφαρμοστεί στη μεγάλη ευθεία πριν τη στροφή 7 τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όσον αφορά στις δυο συνεχόμενες νίκες της Red Bull με το Φέτελ σε Βέλγιο και Ιταλία στη McLaren είναι πεπεισμένοι πως το μονοθέσιο τους είχε τη δυναμική να κερδίσει και στις δυο περιπτώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουν ότι ο Μπάτον από 13ος ανέβηκε 3ος στο Σπα και από 7ος, 2ος στη Μόντσα.

Μιλώντας σχετικά ο αγ. διευθυντής της ομάδας Μάρτιν Ουίτμαρς ανέφερε: «Πηγαίνουμε στη Σιγκαπούρη σίγουροι για την απόδοσή μας. Είμαστε τυχεροί διότι στην ομάδα μας έχουμε δυο οδηγούς που ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστούν ευρισκόμενοι πίσω από κάποιον άλλο. Με την προσθήκη του DRS είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε έναν αγώνα με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Το φάρδος της πίστας επιτρέπει να βρεθούν δυο μονοθέσια πλάι – πλάι και ελπίζω να ζήσουμε συγκλονιστικές μάχες».

Από την πλευρά του ο Λιούις Χάμιλτον νικητής του αγώνα το 2009 πιστεύει πως η McLaren μπορεί να κερδίσει τον αγώνα αυτό: «Θεωρώ πως το μονοθέσιο μας είχε τη δυναμική να κερδίσει και στο Βέλγιο και στην Ιταλία. Γι’ αυτό θέλω να κάνουμε το σωστό στήσιμο για τη Σιγκαπούρη ώστε να πάμε καλά στις δοκιμές. Παρότι ο τίτλος έχει μάλλον κριθεί είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για νίκη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr