Τι λένε στη Lotus Renault για τον Ράικονεν;

Οι πληροφορίες μας από τη γαλλική ομάδα για τον Φινλανδό πρωταθλητή παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όπως ίσως γνωρίζετε ο 32χρονος Φινλανδός προτού ακόμη στεγνώσει το μελάνι στην υπογραφή του συμβολαίου του με την  Lotus Renault που...

Οι πληροφορίες μας από τη γαλλική ομάδα για τον Φινλανδό πρωταθλητή παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Όπως ίσως γνωρίζετε ο 32χρονος Φινλανδός προτού ακόμη στεγνώσει το μελάνι
στην υπογραφή του συμβολαίου του με την  Lotus Renault που τον επαναφέρει μετά από 2 χρόνια απουσίας στη F1, συμμετείχε σε αυτοσχέδιο αγώνα snowmobile στην Αυστρία όπου τραυματίστηκε στον αριστερό καρπό.

Στο ερώτημα «Είναι δυνατόν μετά απ’ αυτό που πάθατε με τον Κουμπίτσα πέρυσι να μην έχετε περιορίσει τις δραστηριότητες των πιλότων σας με όρους στα συμβόλαιά τους;» απαντούν: «Δε δέχεται ο Ράικονεν τέτοιους όρους. Μάλιστα μας έδειξε και παλιότερα συμβόλαιά του όπου ίσχυε το ίδιο. Για να κλείσει η συμφωνία υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και αυτή ήταν μια από τις δικές μας».

Όσον αφορά στις προσδοκίες από τον Κίμι, στη Renault
έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο μονοθέσιο: «Αν εμείς του δώσουμε ένα μονοθέσιο ικανό για πρόκριση στο Q3 σταθερά, πιστεύουμε ότι σύντομα θα ανέβει στο βάθρο. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν είναι απίθανο να έχει βαρεθεί μετά από μερικούς αγώνες».

Κατά την άποψή μας πρόκειται ίσως για την πιο ρεαλιστική – συνοπτική προσέγγιση που μπορεί να γίνει σ’ αυτό το θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr