Η νέα Mercedes W03 πάτησε πίστα!

Με την πρόφαση της κινηματογράφησης για διαφημιστικούς λόγους η νέα Mercedes W03 συμπλήρωσε 100km στην πίστα του Σίλβερστον χτες.

Με την πρόφαση της κινηματογράφησης για διαφημιστικούς λόγους η νέα Mercedes W03 συμπλήρωσε 100km στην πίστα του Σίλβερστον χτες.

Στο τιμόνι της βρέθηκαν και οι δυο πιλότοι της ομάδας, Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόσμπεργκ
. Το μονοθέσιο όπως ορίζουν οι κανονισμοί φορούσε ελαστικά επιδείξεων και όχι τις φετινές γόμες της Pirelli.

Η διαδρομή που χρησιμοποιήθηκε ήταν μικρότερη απ’ αυτή που χρησιμοποιείται στη F1. Η επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Βαρκελώνη, μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημες φωτογραφίες από τη χθεσινή μέρα.

Το μονοθέσιο της Mercedes απ’ ότι φάνηκε έχει σκαλοπάτι στο ρύγχος όπως και τα περισσότερα φέτος πλην της McLaren.

Μιλώντας σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull, Άντριαν Νιούι έδωσε τη δική του διάσταση για τη μυστικοπάθεια της Mercedes: «Υποθέτω ότι κάτι κρύβουν. Πιθανότατα το μονοθέσιο τους φέρει κάποια καινοτομία η οποία είναι εύκολο να αντιγραφεί και δεν θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να κερδίσουν χρόνο».

Από την πλευρά του ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Νόρμπερτ Χάουγκ φάνηκε αισιόδοξος: «Έχουμε ολοκληρώσει τις προσομοιώσεις χρησιμοποιώντας τον κινητήρα, το κιβώτιο και το KERS. Επόμενος στόχος οι δοκιμές της Βαρκελώνης».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr