Αλόνσο: Μου αρέσει να βλέπω χαμόγελα!

Ο Ισπανός πρωταθλητής από τη Μαλαισία πήγε κατευθείαν στο Μαρανέλο για δουλειά. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ferrari μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης.

Ο Ισπανός πρωταθλητής από τη Μαλαισία πήγε κατευθείαν στο Μαρανέλο για δουλειά. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ferrari μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πολύωρης πτήσης.

Ειδικότερα ο 30χρονος πιλότος κατέγραψε:
«Ήταν ωραία η επιστροφή στο Μαρανέλο μετά τη νίκη στη Σεπάνγκ την Κυριακή. Στο αεροπλάνο σκεφτόμουν τον αγώνα και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που έγιναν. Μετά φτάνοντας εδώ και βλέποντας τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων έμεινα ικανοποιημένος καταλαβαίνοντας πόσο δυνατή είναι η επιθυμία τους να βελτιώσουν όσο περισσότερο γίνεται το μονοθέσιο στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να κερδίσω μετά το τελευταίο πιτ στοπ. Όσο φορούσα ενδιάμεσα ελαστικά προσπαθούσα να ανοίξω τη διαφορά ξέροντας ότι όταν στεγνώσει η πίστα όλα θα αλλάξουν.
Μετά το τελευταίο πιτ στοπ ο Πέρεζ ήταν πολύ γρήγορος και με πίεζε. Απ’ την άλλη έβλεπα ότι υπάρχει μόνο μια στεγνή γραμμή με πλάτος το πολύ δυο μέτρα. Δεν θα ήταν εύκολο να με περάσει και ήλπιζα να δώσω μάχη για να υπερασπιστώ τη θέση μου ως το τέλος. Είναι κρίμα που κανένας από τους φίλους μου δεν πόνταρε σε νίκη μου στη Σεπάνγκ ή στο ότι θα προηγούμαι στη βαθμολογία μετά τους πρώτους δυο αγώνες του πρωταθλήματος. Αν το είχαν κάνει θα κέρδιζαν πολλά λεφτά.
Όλοι οι αληθινοί μου φίλοι είναι χαρούμενοι για τη νίκη αλλά κανείς τους, όπως και κανείς στην ομάδα δεν τρέφει αυταπάτες για την κατάσταση. Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θέλαμε και χρειάζεται πολύ δουλειά. Πάντα θαύμαζα στη Ferrari ότι δεν τα παρατάνε ποτέ. Στους επόμενους δυο αγώνες αν οι συνθήκες είναι φυσιολογικές πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε πολύ έδαφος σε σχέση με τους κορυφαίους. Θα μείνω μερικές μέρες στην Ιταλία για ένα ιατρικό check – up. Αυτό γίνεται τρεις φορές το χρόνο για να ξέρω σε τι κατάσταση είμαι. Μετά θα πάω στην Ισπανία να περάσω μερικές μέρες με την οικογένειά μου (σ.σ: θυμίζουμε ότι ο Αλόνσο χώρισε πρόσφατα με την γυναίκα του που ήταν παντρεμένοι 5 χρόνια).
Θέλω να χαλαρώσω λίγο, ακολουθούν πάλι μακρινά ταξίδια καθώς έχουμε αγώνα σε Κίνα (15/4) και Μπαχρέιν (22/4).  Όταν έφυγα για την Αυστραλία ήταν ακόμα χειμώνας και τώρα που επέστρεψα έχει μπει η άνοιξη. Αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr