Αλόνσο: Δε θα πάμε καλά στο Μπαχρέιν!


Ο 30χρονος Ισπανός πρωταθλητής είναι σχεδόν βέβαιος ότι η Ferrari θα παρουσιάσει μια εικόνα αντίστοιχη μ’ αυτή της Κίνας στην πίστα του Σακχίρ.

Ο 30χρονος Ισπανός πρωταθλητής είναι σχεδόν βέβαιος ότι η Ferrari θα παρουσιάσει μια εικόνα αντίστοιχη μ’ αυτή της Κίνας στην πίστα του Σακχίρ.

Ο Αλόνσο έχει κερδίσει τρεις φορές στη συγκεκριμένη διαδρομή
, το 2005 και το 2006 με τα χρώματα της Renault ενώ κέρδισε και στον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα της Ferrari το 2010. H Ιταλική ομάδα έχει κερδίσει άλλες 3 φορές με τους Μάσα (2007 -2008) και Σουμάχερ (2004) από τις συνολικά επτά που έχει διεξαχθεί αγώνας στην έρημο του Σακχίρ.

Παρόλα αυτά ο Αλόνσο είναι συγκρατημένα απαισιόδοξος για τις δυνατότητες της Ferrari στο Σακχίρ: « Θεωρώ πως θα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο τριήμερο στο Σακχίρ λόγω των χαρακτηριστικών της πίστας αλλά και γιατί δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή στο μονοθέσιο μας, θα είναι το ίδιο που αγωνίστηκε στη Σαγκάη. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό με αρκετές ομάδες σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη. Είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε ένα βήμα για να μπορέσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να μπούμε ανάμεσά τους. Αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Έχω πίστη στην ομάδα και ξέρω ότι όλοι στο Μαρανέλο εργάζονται πυρετωδώς για να το πετύχουμε».

Ο Αλόνσο προτίμησε να περάσει τις μέρες του στη Σαγκάη και σήμερα θα ταξιδέψει για το Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr