Ferrari: Μειώνεται η διαφορά!

Ferrari: Μειώνεται η διαφορά!

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας Πατ Φράι εξέφρασε την πεποίθηση πως η βελτίωση της F2012 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ferrari: Μειώνεται η διαφορά!
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας Πατ Φράι εξέφρασε την πεποίθηση πως η βελτίωση της F2012 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η Ferrari παρουσίασε πριν δυο βδομάδες στην Ισπανία
Κλείσιμο
ένα αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο το οποίο ο Αλόνσο εκμεταλλεύτηκε για να τερματίσει 2ος πίσω από τη Williams. Επίσης η F2012 στα χέρια του Ισπανού έδειξε ανταγωνιστική προχτές Πέμπτη στις ελεύθερες δοκιμές.

Μιλώντας χτες σε εκδήλωση της Ferrari στο Πριγκηπάτο ο Φράι είπε μεταξύ άλλων: «Είχαμε μια αναμενόμενη βελτίωση. Σίγουρα η διαφορά από τα κορυφαία μονοθέσια μειώθηκε αλλά δεν είμαστε ακόμη οι ταχύτεροι. Μέχρι να φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται να ικανοποιηθούμε. Τόσο εδώ όσο και στον επόμενο αγώνα στον Καναδά η F2012 φέρει νέα αεροδυναμικά μέρη και βελτιώσεις. Από δω και πέρα το βασικό θέμα είναι ο ρυθμός ε
ξέλιξης αγώνα με τον αγώνα. Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μας προσπάθεια αλλά και από το τι κάνουν οι άλλοι. Το να κάνουμε μεγαλύτερο βήμα από τους υπόλοιπους στην Ισπανία ήταν πιο εύκολο γιατί ξεκινούσαμε από χειρότερη βάση. Τα περισσότερα τμήματα απέδωσαν αλλά υπήρξαν και κάποιες βελτιώσεις που δεν έφεραν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Εδώ στο Μονακό δεν μπορείς να εκτιμήσεις κάτι. Επόμενη φάση δοκιμών και αξιολόγησης στις 8 Ιουνίου στις ελεύθερες δοκιμές στον Καναδά».

Ο Φερνάντο Αλόνσο φορά στο Μονακό ένα κράνος που σχεδίασε μόνος του. Τα χρώματα αποτελούν αναφορά στη λάμψη του Πριγκιπάτου και στον αγώνα εκεί που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια διεξαγωγής.
Προτρέπει δε τους φίλους του τζόγου και της Ferrari να ποντάρουν στο κόκκινο.

Επίσης υπάρχουν πάνω του οι αριθμοί:

5

ο αριθμός του μονοθεσίου του Αλόνσο

14

ο τυχερός του αριθμός

19

οι στροφές της διαδρομής

20

οι pole του στη F1

30

η ηλικία του

70

τα GP στο Μονακό

75

οι φορές που έχει ανέβει στο βάθρο

78

ο αριθμός γύρων του αγώνα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης