Αισιοδοξία στη Ferrari!

Αισιοδοξία στη Ferrari!

Στην Ιταλική ομάδα είναι ικανοποιημένοι από τα χτεσινά δεδομένα που αποκόμισαν από τη νέα εξάτμιση στις ελεύθερες δοκιμές του Μόντρεαλ και σχεδιάζουν να την χρησιμοποιήσουν στον αυριανό αγώνα.

Αυξάνεται στο 11% η επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες
Αισιοδοξία στη Ferrari!
Στην Ιταλική ομάδα είναι ικανοποιημένοι από τα χτεσινά δεδομένα που αποκόμισαν από τη νέα εξάτμιση στις ελεύθερες δοκιμές του Μόντρεαλ και σχεδιάζουν να την χρησιμοποιήσουν στον αυριανό αγώνα.

Η Ferrari από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης προβληματίστηκε
Κλείσιμο
αρκετά με τη θέση των εξατμίσεων. Υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω στην αρχική της σχεδίαση και να χρησιμοποιήσει μια πιο συμβατική διάταξη μέχρι τις δοκιμές στο Μουτζέλο. Εκεί παρουσιάστηκε μια μέση λύση που χρησιμοποιήθηκε σε Ισπανία, Μονακό και τώρα στον Καναδά η Ιταλική ομάδα επανέρχεται στο αρχικό σχέδιο έχοντας αντιμετωπίσει τα επιμέρους θέματα αεροδυναμικής απόδοσης και ομοιογένειας.

Χτες οι Αλόνσο και Μάσα προσπάθησαν αρκετά για να βρουν το set –up αλλά αφού τα κατάφεραν οι χρόνοι ήρθαν αβίαστα.

Μιλώντας σχετικά ο Βραζιλιάνος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι βελτιώσεις που υιοθετήσαμε εδώ φαίνεται να δουλεύουν. Σκοπεύουμε να διατηρήσουμε αυτή τη διαμόρφωση στο μονοθέσιο και στον αγώνα. Στα ελεύθερα ήταν καλοζυγισμένο και σταθερό σε απόδοση. Για μας ήταν η καλύτερη Παρασκευή φέτος. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο».

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Αλόνσο πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία των πραγμάτων. Οι πρώτες ενδείξεις από τις νέες βελτιώσεις είναι θετικές αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς η Παρασκευή δεν προσφέρεται για συμπεράσματα».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πατ Φράι εξήγησε: «Φέραμε δυο διαφορετικές διατάξεις εξάτμισης εδώ. Η μια ήταν αυτή που χρησιμοποιήσαμε στους δυο προηγούμενους αγώνες και η άλλη μια αναβαθμισμένη διάταξη του αρχικού σχεδίου που παρουσιάσαμε στη Χερέθ το χειμώνα. Τα πρώτα δείγματα από την νέα διάταξη είναι θετικά αλλά πρέπει να αναλύσουμε προσεκτικά τα δεδομένα και να κάνουμε τις σωστές επιλογές για τον αγώνα».

Ο αυριανός αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον θα μεταδοθεί από τον Alpha στις 20:00


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης