Χάμιλτον: Η πίεση παραμένει!

Ο 27χρονος Βρετανός πήρε την πρώτη του νίκη στον Καναδά και προβάδισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Βρετανός πήρε την πρώτη του νίκη στον Καναδά και προβάδισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Χάμιλτον μπορεί να το γλέντησε με την ψυχή του στον Καναδά, παραμένει
όμως προσγειωμένος και δε διστάζει να παραδεχτεί ότι η πίεση για τη μάχη του τίτλου μεγαλώνει τώρα: «Σίγουρα είναι ευχάριστο ότι βρίσκομαι επικεφαλής της βαθμολογίας. Όμως η διαφορά από το Φερνάντο είναι μόνο 2 βαθμοί και αυτό δε σημαίνει τίποτα ειδικά τη στιγμή που σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται κι άλλοι οδηγοί με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Η ένταση του φετινού πρωταθλήματος αφήνει ελάχιστα περιθώρια, μπορεί να κερδίσαμε στον Καναδά αλλά υπάρχει τεράστια πίεση για να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα σ’ όλους τους αγώνες.
Πιστεύω πως η σταθερότητα θα είναι το κλειδί στην κατάκτηση του τίτλου και όχι τα μεμονωμένα καλά αποτελέσματα. Πρέπει να στηρίξουμε τη νίκη στον προηγούμενο αγώνα μ’ ένα καλό αποτέλεσμα στον επόμενο. Πολλοί μου ζητούν να προβλέψω τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα πάντα τους λέω ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς με ασφάλεια. Όμως θέλω πάρα πολύ ένα καλό αποτέλεσμα στη Βαλένθια ώστε να πάω στον εντός έδρας αγώνα για μας στο Σίλβερστον με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία».

Στα προηγούμενα GP τα πιτ στοπ της McLaren είχαν αποδειχτεί αχίλλειος πτέρνα. Ακόμη και στον Καναδά δε λειτούργησαν άψογα. Η φωτογραφία είναι από το pit stop που δημιουργήθηκε πρόβλημα πίσω αριστερά όπως βλέπετε την εικόνα. Διακρίνεται στο νέο σύστημα φώτων της ομάδας το αντίστοιχο κόκκινο φως ανάμεσα στα δυο κεντρικά κόκκινα που χειρίζονται οι αρχιμηχανικοί. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την αντιστοιχία των πράσινων φώτων με τα ελαστικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr