Ferrari: Δεν έχει ξεκαθαρίσει με Μάσα!

Από την Ιταλική ομάδα αποσαφήνισαν πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πιλότου Φελίπε Μάσα.

Από την Ιταλική ομάδα αποσαφήνισαν πως δεν έχει ληφθεί απόφαση για το αν θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πιλότου Φελίπε Μάσα. Ο 31χρονος πιλότος αγωνίζεται από το 2006 με τα χρώματα της Scuderia και τα πρώτα 3 χρόνια σημείωσε 11 νίκες διεκδικώντας μάλιστα το πρωτάθλημα του 2008.

Το σοβαρό ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές του Ουγγρικού GP
όταν τον χτύπησε ένα ελατήριο από το μονοθέσιο της Brawn που οδηγούσε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο άλλαξε τα δεδομένα.

Πολύ ισχυρίζονται πως ο Μάσα δεν επανήλθε ποτέ πλήρως απ’ αυτό το ατύχημα αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται με βάση τα ιατρικά δεδομένα.

Η σχετική τοποθέτηση στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα της Ferrari αναφέρει: «Εδώ στο Μαρανέλο κανείς δεν βιάζεται να λάβει τέτοιες αποφάσεις. Μια πιθανότητα συνεργασίας που εξετάσαμε αποκλείστηκε καθώς ο Γουέμπερ θα παραμείνει στην ομάδα του. Οι ίδιες φωνές που τώρα στοιχηματίζουν πως ο Φελίπε θα παραμείνει έλεγαν πριν λίγο καιρό ότι δε θα βγάλει ούτε τη φετινή σεζόν. Τώρα τα πιθανά ονόματα θα καλύπτουν όλο το Αλφάβητο και αν αναρωτιέστε τι εκπροσώπηση θα έχει το Ζ προφανώς το Ζορό»!

Η ανακοίνωση της Ferrari μπορεί να θεωρηθεί αντίδραση στις αποκαλύψεις του Γουέμπερ ότι υπήρξαν εκτεταμένες συζητήσεις για πιθανή συνεργασία του με την ιστορική Ιταλική ομάδα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr