Γιατί είναι σε τέτοια κέφια ο Αλόνσο;

Στη Ferrari θεωρούν ότι ο 30χρονος Ισπανός οδηγεί καλύτερα από ποτέ και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν.

Στη Ferrari θεωρούν ότι ο 30χρονος Ισπανός οδηγεί καλύτερα από ποτέ και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν.

Μιλώντας σχετικά μετά το χθεσινό θρίαμβο επί Γερμανικού εδάφους
και τις δηλώσεις του Αλόνσο για «νίκη Ισπανού με Ιταλικό μονοθέσιο που το σχεδιάζει Έλληνας», o αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε: «Ο χθεσινός αγώνας ήταν σα να έκανε ο Φερνάντο 67 γρήγορους γύρους σε ρυθμό Q3 στις κατατακτήριες δοκιμές. Αυτό δείχνει ότι βρίσκεται στο μέγιστο της απόδοσής του. Είναι σε μια κορυφαία στιγμή και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ψυχολογία όσο περισσότερο μπορούμε».

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha μετά το τέλος του αγώνα στη μεικτή ζώνη ο Αλόνσο συνέχισε να είναι ξεκάθαρος: «Δεν έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή, η F2012 υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό».

Ο Ντομενικάλι υπερθεμάτισε πάνω σ’ αυτό: «Πιστεύω πως είναι αλήθεια το μονοθέσιο μας δεν είναι το ταχύτερο. Αν ήταν θα κερδίζαμε με άνεση. Πρέπει να βελτιώνουμε το μονοθέσιο σε κάθε αγώνα αλλιώς θα βρεθούμε πίσω στους βαθμούς. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, η διαφορά στον αγώνα ήταν 2 δευτερόλεπτα που δε σημαίνουν τίποτα ειδικά εάν σκεφτεί κανείς πως ο Αλόνσο οδηγούσε στο απόλυτο όριο για 67 γύρους. Η φετινή χρονιά ήταν κομβική για να μη χάσει την πίστη του στην ομάδα ο Αλόνσο μετά τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή. Το να τον βλέπουν τα μέλη της ομάδας τόσο προσηλωμένο και παθιασμένο για τη δουλειά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά υπό πίεση. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί το μονοθέσιο αλλά όταν βλέπεις έναν τέτοιο πρωταθλητή να σπρώχνει με τον τρόπο του την ομάδα προς τη σωστή κατεύθυνση αυτό είναι κάτι κομβικό, τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Τις μέρες που βρεθήκαμε στα πάντοκ του Χόκενχάιμ θα ήταν αβλεψία να μην παρατηρήσουμε την όμορφη Ρωσίδα που συνόδευε τον Ισπανό πρωταθλητή. Ο Αλόνσο όπως ίσως θυμάστε πήρε διαζύγιο πρόσφατα και είναι αδέσμευτος.

Η περιέργειά μας φούντωσε όταν είδαμε πως ο Ισπανός την Παρασκευή το απόγευμα έκανε «hot laps» στην πίστα του Χόκενχάιμ, την Ντάσα Καπουστίνα όπως είναι το όνομα της με μια κίτρινη 458 Italia.
Μάθαμε λοιπόν πως η 22χρονη Ρωσίδα είναι μοντέλο και πως ο Αλόνσο τη σύστησε στους followers του στο Twitter την ίδια μέρα λέγοντας πως είναι φίλη του. Αν κρίνουμε όμως από τη γλώσσα του σώματος πιθανόν να είναι κάτι παραπάνω και εκεί να κρύβεται το μυστικό της δαιμονιώδους φόρμας του Ισπανού.
Τι λέτε;











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr