Red Bull: Δε θεωρείται λήξαν το θέμα!

Red Bull: Δε θεωρείται λήξαν το θέμα!

Από την πλευρά της ομάδας προαναγγέλλεται πως θα υπάρξουν επιπλέον συζητήσεις γύρω από την ανυπακοή του Φέτελ στη Μαλαισία.

Red Bull: Δε θεωρείται λήξαν το θέμα!
Από την πλευρά της ομάδας προαναγγέλλεται πως θα υπάρξουν επιπλέον συζητήσεις γύρω από την ανυπακοή του Φέτελ στη Μαλαισία.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε μετά τον 43ο γύρο στο GP της Μαλαισίας
Κλείσιμο
οι δυο Red Bull βρίσκονταν στις δυο πρώτες θέσεις του αγώνα με το Γουέμπερ να προηγείται και το Φέτελ να ακολουθεί. Από την ομάδα δόθηκε εντολή να αλλάξουν χαρτογράφηση στον κινητήρα, να μην πιέζουν τα ελαστικά και να διατηρήσουν τις θέσεις τους μέχρι την καρό σημαία.

Ο Φέτελ αγνοώντας την εντολή επιτέθηκε στο Γουέμπερ πήρε τη νίκη και μετέπειτα ζήτησε συγνώμη. Από την πλευρά της ομάδας αφού έσβησαν τα φώτα και έπεσαν οι παλμοί επιχειρήθηκε μια συζήτηση, εις βάθος με τον αγωνιστικό διευθυντή Κρίστιαν Χόρνερ σε ρόλο κυματοθραύστη.

Όταν ο Βρετανός μάνατζερ ρωτήθηκε για το ποιες συνέπειες θα έχει για το Φέτελ αυτή του η επιλογή είπε: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να συζητήσω δημόσια».

Αναφερόμενος στους δυο πιλότους τόνισε πως οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ από το 2010 και την σύγκρουση που είχαν στην Τουρκία: «Ποτέ δεν εμπιστεύτηκε ο ένας τον άλλον μετά απ’ αυτό. Αλλά σέβονται ο ένας τον άλλο. Πέρυσι στον τελευταίο αγώνα ο Γουέμπερ πήρε εντολή να διατηρήσει τη θέση του και αντ’ αυτού άρχισε να πιέζει το Φέτελ. Είναι οδηγοί αγώνων και έχουν στο DNA τους τη μάχη. Γι’ αυτό τους προσλαμβάνουμε άλλωστε».

Ο Φέτελ ποντάρει πολλά στη στήριξη του Χέλμουτ Μάρκο, συμβούλου του Μάτεζιτς και μέντορά του για ν' αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του.



Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρονται σε τιμωρία του Φέτελ. Ο Μάρτιν Μπραντλ τονίζει πως ο Χόρνερ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να δείξει πυγμή εάν δε θέλει να τεθεί υπό αμφισβήτηση ο ρόλος του στην ομάδα ενώ ο παλιός οδηγός F1, Τζον Γουώτσον μιλώντας το BBC τόνισε πως θεωρεί λογικό να τιμωρηθεί από την ομάδα με ποινή αποκλεισμού από το Κινέζικο GP ο Φέτελ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης