Τα χρονόμετρα έδειξαν… Ρικιάρντο x2!

Τον καλύτερο αλλά και τον τρίτο χρόνο της δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Σίλβερστοουν σημείωσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο!

Δεν μπερδευτήκαμε, η κορυφαία επίδοση ήρθε το πρωί με το μονοθέσιο της Toro Rosso ενώ το απόγευμα, ο Αυστραλός οδήγησε το μονοθέσιο της Red Bull Racing!

Είχε βλέπετε τον… ιδιαίτερο ρόλο συμμετοχής στο τεστ, με δύο διαφορετικές ομάδες. Το πρωί με την νυν ομάδα του, με σκοπό την αξιολόγηση των νέων ελαστικών της Pirelli, άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που η FIA επέτρεψε σε κάθε ομάδα τη συμμετοχή των επίσημων οδηγών τους, σε μία από τις τρεις ημέρες αυτού του τεστ νέων οδηγών. Το απόγευμα, θα έλεγε κανείς πως ήταν μία… πρώτη αξιολόγηση ή προσπάθεια εγκλιματισμού στο περιβάλλον της RBR, αφού φέρεται βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μαρκ Ουέμπερ που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Πάντως παρότι έκανε περισσότερους γύρους, δεν κατάφερε με την RB9 να πετύχει χρόνο ανάλογο εκείνου που σημείωσε με την STR8 ενώ είχε και μία έξοδο στη στροφή Luffield – σημάδι ίσως του άγχους του. Μάλιστα η Toro Rosso έκανε το 1-2, αφού ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ στον οποίο παρέδωσε τη σκυτάλη ο Ρικιάρντο, εντυπωσίασε, όντας μόλις 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr