Καταιγίδα στη McLaren!

Καταιγίδα στη McLaren!

Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα στον Τύπο που συνδέουν την επάνοδο του Ρον Ντένις με προβλήματα οργάνωσης και απόδοσης στην ομάδα της F1.

Καταιγίδα στη McLaren!
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε ο μεγαλομέτοχος της McLaren, Ρον Ντένις, ανακοίνωσε την επιστροφή του σε θέση διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία. Επίσης ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα της F1, ώστε αυτή να επιστρέψει στις νίκες. Όλα αυτά προχτές στην έδρα της McLaren στο περίφημο Πάραγκον απουσία του μέχρι σήμερα διευθύνοντος συμβούλου Μάρτιν Ουίτμαρς.

Κλείσιμο
Σε συνέχεια αυτού του θέματος κυκλοφόρησαν φήμες πως η αντικατάσταση του Ουίτμαρς σχετίζεται με το crash test του νέου μονοθεσίου. Χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής γράφτηκε πως η νέα McLaren απέτυχε να περάσει τα επιβεβλημένα τεστ πρόσκρουσης της Ομοσπονδίας.

Μέχρι πρότινος τα τεστ αυτά έπρεπε να ολοκληρωθούν με επιτυχία πριν τον πρώτο αγώνα. Από το χειμώνα του 2012 όμως αυτό άλλαξε και οι ομάδες πρέπει να κάνουν το τεστ πριν την έναρξη των δοκιμών. Η έναρξη των δοκιμών είναι στις 28/1 στη Χερέθ και η αλήθεια είναι πως υπάρχει ακόμη χρόνος για να περάσει η McLaren από το τεστ πρόσκρουσης.
Επιπλέον είναι λογικό τέτοια εποχή όλες οι ομάδες της F1, να πηγαίνουν στα όρια τις προθεσμίες παρουσίασης, crash test και δοκιμών προσπαθώντας να κερδίσουν ότι μπορούν σε απόδοση.

Αν όντως η νέα McLaren δεν περάσει τα τεστ και χάσει το πρώτο τεστ στη Χερέθ τότε αποκτά άλλη διάσταση η επαναφορά στην ενεργό δράση του Ρον Ντένις.  Η βρετανική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο διαδικτυακά στις 24/1 όπου αναμένεται και η αποκάλυψη του νέου της μεγάλου χορηγού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων οι επίσημες παρουσιάσεις είναι:

Ομάδα       Ημερομηνία

McLaren     24/1
Ferrari     25/1
Sauber      26/1
Toro Rosso  27/1
Red Bull    28/1
Mercedes    28/1
Caterham    28/1


Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης ξεκινούν στις 28/1 στη Χερέθ και οι περισσότερες ομάδες έχουν επιλέξει εκείνο το πρωινό για να παρουσιάσουν τα νέα τους μονοθέσια.  Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις θα είναι διαδικτυακές.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης