«Ο Σουμάχερ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει», λέει η μάνατζέρ του

«Ο Σουμάχερ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει», λέει η μάνατζέρ του

«Μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια» στην κατάσταση της υγείας του θρύλου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, που βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου

«Ο Σουμάχερ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει», λέει η μάνατζέρ του
Συγκρατημένα αισιόδοξη, εμφανίστηκε η  μάνατζέρ του θρύλου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, που βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι σε θέρετρο στις Άλπεις.

Η Σαμπίν Κεμ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είπε πως «υπάρχουν μικρά ενθαρρυντικά σημάδια» στην κατάσταση υγείας του Σουμάχερ, σημειώνοντας όμως ότι«η οικογένεια του γνωρίζει ότι χρειάζεται να κάνει πολλή υπομονή». 

Κλείσιμο
«Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει. Υπάρχουν ορισμένες φορές μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια αλλά ξέρουμε ότι είναι η ώρα που χρειάζεται να έχουμε υπομονή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο 44χρονος Σουμάχερ «υπέφερε από πολύ σοβαρά τραύματα», επισημαίνεται ακόμα. «Είναι δύσκολο για όλους μας να κατανοήσουμε πώς ο Μίκαελ, που έχει ξεπεράσει τόσο επικίνδυνες καταστάσεις στο παρελθόν, χτύπησε τόσο άσχημα σε μια σχετικά συνηθισμένη κατάσταση», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

«Ηταν σαφές από την αρχή ότι θα είναι μια μακρά και δύσκολη μάχη για το Μίκαελ. Τον στηρίζουμε σε αυτή τη μάχη από κοινού με τους γιατρούς, στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πόσο θα κρατήσει αυτή η διαδικασία δεν είναι το μείζον θέμα για μας», καταλήγει η ανακοίνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης