Ο Αλόνσο στοχεύει ψηλά!

Ο νικητής του πρώτου GP της χρονιάς Φερνάντο Αλόνσο θέλει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή στο δεύτερο αγώνα που διεξάγεται επί Ισπανικού εδάφους: «Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτού του αγώνα...

Ο νικητής του πρώτου GP της χρονιάς Φερνάντο Αλόνσο θέλει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή στο δεύτερο αγώνα που διεξάγεται επί Ισπανικού εδάφους: «Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτού του αγώνα. Είχαμε προβλήματα σε κάποιες πίστες ενώ σε κάποιες άλλες τα πήγαμε καλύτερα. Ελπίζω να έχουμε μια απόδοση παρόμοια μ’ αυτή του Μόντρεαλ και να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις Red Bull και McLaren».
Η Ferrari στο πλαίσιο ενός κινηματογραφικού γυρίσματος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια νέα διάταξη την προηγούμενη Δευτέρα στο Φιοράνο.
Συγκεκριμένα η έξοδος των εξατμίσεων συνδυάζεται με τη ροή αέρα του διπλού διαχύτη με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσής του.
«Πιστεύω ότι ο ρυθμός βελτίωσης του μονοθεσίου μας είναι ανάλογος με των υπολοίπων. Είμαστε ευχαριστημένοι με την δουλειά που γίνεται και ειδικά για τη Βαλένθια έχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο και παραμένουμε προσγειωμένοι στους στόχους μας».
Ο Αλόνσο θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δοκιμή της προηγούμενης Δευτέρας λέγοντας ότι το γύρισμα είχε πολλές απαιτήσεις: «Οδηγούσα με 10 κάμερες πάνω στο μονοθέσιο ακολουθώντας με 60km/h το αυτοκίνητο του γυρίσματος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr