Tι ετοιμάζουν BMW και ΜΙΝΙ για το 2012;

Σας αποκαλύπτουμε τα πλάνα της BMW για τον επόμενο χρόνο που περιλαμβάνουν αρκετές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε πρόσφατα στο Μόναχο η γερμανική εταιρία επιβεβαίωσε την παρουσίαση μίας plug-in υβριδικής έκδοσης της σειράς 5...

Σας αποκαλύπτουμε τα πλάνα της BMW για τον επόμενο χρόνο που περιλαμβάνουν αρκετές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε πρόσφατα στο Μόναχο η γερμανική εταιρία επιβεβαίωσε την παρουσίαση μίας plug-in υβριδικής έκδοσης της σειράς 5 που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Σαγκάης και αρχικά προβλέπεται η διάθεσή της μόνο για την κινεζική αγορά.
Μέχρι το τέλος του 2012 θα παρουσιαστεί η νέα BMW M5 καθώς και η ολοκαίνουργια 2η γενιά της σειράς 1. Μέχρι τότε θα έχουν λανσαριστεί οι coupe και cabrio εκδόσεις της νέας σειράς 6 που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει αναλυτικά ενώ θα κυκλοφορήσει και η σειρά 1 Μ Coupe. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η γκάμα της ΜΙΝΙ που το νέο έτος θα εμπλουτιστεί με το ΜΙΝΙ Coupe που είχε κάνει πρεμιέρα το 2009 ως πρωτότυπο μοντέλο.
Τέλος θα πρέπει να πούμε πως η BMW ετοιμάζει μικρούς σε χωρητικότητα turbo κινητήρες όπως ο δίλιτρος στον οποίο έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο καθώς και ένας νέος τρικύλινδρος TwinPower με άγνωστη για την ώρα χωρητικότητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr