Ξεκίνησε η παραγωγή του Audi Q3

Ξεκίνησε η παραγωγή του Audi Q3

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε η παραγωγή του μικρότερου SUV της Audi το οποίο θα κατασκευάζεται στην Ισπανία, στο εργοστάσιο της Seat στο Martorell. Συγκεκριμένα, το πρώτο Q3 πέρασε τη γραμμή παραγωγής στις 6 Ιουνίου. Ο όμιλος VW έχει επενδύσει μέσω της Audi και της Seat περίπου...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Audi Q3
Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε η παραγωγή του μικρότερου SUV της Audi το οποίο θα κατασκευάζεται στην Ισπανία, στο εργοστάσιο της Seat στο Martorell. Συγκεκριμένα, το πρώτο Q3 πέρασε τη γραμμή παραγωγής στις 6 Ιουνίου. Ο όμιλος VW έχει επενδύσει μέσω της Audi και της Seat περίπου 330 εκατομμύρια ευρώ για να αναβαθμίσει την γραμμή παραγωγής στις προδιαγραφές του Q3.

Μάλιστα η Audi εκτιμά πως η ετήσια παραγωγή του Q3 (το οποίο βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Tiguan) θα φτάσει τις 100.000 μονάδες σε ετήσια βάση και θα αποτελέσει ένα best-seller στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Υπενθυμίζεται πως το Q3 θα προσφέρεται αρχικά με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων (2.0 TFSI με 170 PS και 211 PS, 2.0 TDI με 177 PS ή 140 PS) και οι τιμές πώλησης στη γερμανική αγορά εκκινούν από 29.900 ευρώ.

Κλείσιμο
Τέλος, να θυμίσουμε πως το διάστημα 15-16 Ιουνίου 2011, στον πολυχώρο «The Hub» στην Πειραιώς (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα), οι λάτρεις, οι φίλοι και οι κάτοχοι αυτοκινήτων Audi θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά το νέο πολυτελές Q3, τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά του στην ελληνική αγορά. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Τετάρτη 15 Ιουνίου: 16:00 – 22:00 & Πέμπτη 16 Ιουνίου: 10:00 – 22:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης