Επιβεβαίωση «C+S»: Ερχεται το Audi Q6

Επιβεβαίωση «C+S»: Ερχεται το Audi Q6

H αντίστροφη μέτρηση για το αντίπαλο δέος της BMW X6 από την Audi ξεκίνησε. Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το «Car+Speed» από πέρσι το Καλοκαίρι, οι Γερμανοί της Audi έχουν αποφασίσει -παρότι δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα- την παραγωγή ενός σπορ crossover, που θα αποτελέσει τον μεγάλο αντίπαλο της...

Επιβεβαίωση «C+S»: Ερχεται το Audi Q6
H αντίστροφη μέτρηση για το αντίπαλο δέος της BMW X6 από την Audi ξεκίνησε. Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το «Car+Speed» από πέρσι το Καλοκαίρι, οι Γερμανοί της Audi έχουν αποφασίσει –παρότι δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα- την παραγωγή ενός σπορ crossover, που θα αποτελέσει τον μεγάλο αντίπαλο της Χ6 η οποία σκίζει εμπορικά στην Ευρώπη.

Μάλιστα το Βρετανικό περιοδικό «Car» προχώρησε στη δημοσίευση επεξεργασμένων με υπολογιστή φωτογραφιών (είναι αυτές που συνοδεύουν το άρθρο), οι οποίες είναι βασισμένες σε σχέδια που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί μετά την πλήρη ανανέωση του Q7, στα μέσα του 2013.
Σημειώστε πως ήδη και η Mercedes σκέφτεται σοβαρά την εξέλιξη ενός σπορ crossover (κάντε κλικ στα «σχετικά άρθρα»).
Κλείσιμο

Όμως οι Γερμανοί δεν πρόκειται να σταματήσουν στο Q6, αφού οι φήμες γύρω από την παραγωγή ενός μικρότερου του Q3 SUV εντείνονται. Το Q1 θα μπορούσε να συνδυαστεί με μία πεντάθυρη υπερυψωμένη εκδοχή του A1 ή μία που θα βασίζεται στο επερχόμενο Α2.
Ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε σχεδιαστικά να τοποθετηθεί απέναντι σε σπορτίφ και lifestyle προτάσεις όπως είναι το Nissan Juke ή το Mini Countryman. Σημειώστε πως οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο και για Q4 το οποίο, πιθανώς να το δούμε (από το 2017) σε τρίθυρη κουπέ έκδοση ως μία σπορ crossover επιλογή.
Πάντως, ακόμη και να δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή υπολογίστε πως κάποια από τα νέα Q θα είναι διαθέσιμο προς τα μέσα της τρέχουσας δεκαετίας…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης